Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Μεγάλο όνομα Ευρωπαίου από ΝΒΑ - Πρώτα η κούπα!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-05-18 23:13:00

Βρήκε αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Μεγάλο όνομα Ευρωπαίου από ΝΒΑ - Πρώτα η κούπα!

του Pick n' Scroll
Βρήκε αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Μεγάλο όνομα Ευρωπαίου από ΝΒΑ - Πρώτα η κούπα!

Η δύσκολη απόφαση του Σάσα και η εντολή του κοουτς, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις αλλά παράλληλα ήδη έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να του ετοιμάσουν λίστα με υποψήφιους. Το sportdog.gr αποκαλύπτει...

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με την Μονακό και την πρόκληση της κατάκτησης της τέταρτης ευρωπαϊκής κούπας. Εκεί είναι το μυαλό του τώρα, πουθενά αλλού. Ακόμη και κάποιες μεταγραφικές διεργασίες, που έχει κάνει, αυτές τις μέρες πάνε στην άκρη.

Το πρώτο θέμα και βασικό, που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι του Βεζένκοφ. Όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Του Βούλγαρου, όμως, δεν είναι. Θα γίνει εύκολη η κατάσταση, αν ο 28χρονος μείνει στον Πειραιά. Αν φύγει για το ΝΒΑ, ο πονοκέφαλος για τους Πειραιώτες θα είναι μεγάλος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την υπόθεση. Ο Βούλγαρος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει ή όχι το υπερατλαντικό ταξίδι. Είναι κάτι, που θα το βάλει οριστικά στο τραπέζι όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας του.

Είναι άλλωστε μία απόφαση-καριέρας και δεν παίρνεται στο πόδι.

Ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Βεζένκοφ θα βάλει στο ταμείο του περίπου 1.5 εκ. ευρώ και βέβαια θα «γλυτώσει» και άλλα τόσα, που είναι να πάρει ο παίκτης την επόμενη χρονιά. Αρα θα έχει γεμάτες τις τσέπες για να κάνει πολύ καλές κινήσεις και όχι μόνο για το κενό του Βεζένκοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει με τα χίλια να μείνει ο Βούλγαρος, αλλά και να φύγει, έχει τον τρόπο για να καλύψει την θέση. Είναι υπέρμαχος του «ουδείς αναντικατάστατος».

Δεν αποκλείεται να πάει σε μία λύση όπως ο Μπραζντέικις, που έκανε καλή σεζόν φέτος με την Ζαλγκίρις ή ο Λεντέι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός με την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς. Ο Λεντέι έχει παίξει συν τοις άλλοις ήδη στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει και η οδός του ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες και το…μάτι του Μπαρτζώκα κόβει πολύ. Είναι πιθανό, λοιπόν, να πάει να πάρει από εκεί κάποιον Ευρωπαίο, που θα θέλει να επιστρέψει στην «Γηραιά Ηπειρό». Όπως πιθανότατα να είναι ο Κροάτης Σάριτς ή ακόμη και ο Γεωργιανός Μαμουκελασβίλι, που κάποια στιγμή ήταν στους Μπακς του Αντετοκούνμπο.

Προς το παρόν, όμως, για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τίποτα πλην της Μονακό και της νίκης στο μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (19/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα στο Κάουνας: Αποθεώθηκε και έβγαλε selfie με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μπαρτζώκας! (pic-vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags