Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκστασιασμένοι οι Αγγελόπουλοι - "Πάμε να το πάρουμε - Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στο παγκόσμιο μπάσκετ" (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-19 20:35:00

Εκστασιασμένοι οι Αγγελόπουλοι - "Πάμε να το πάρουμε - Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στο παγκόσμιο μπάσκετ" (Vid)

Sportdog Team

Τρομερή αποθέωση από τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού στην ομάδα για την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, αλλά στον συγκλονιστικό κόσμο των Πειραιωτών.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και τον κόσμο της ομάδας, μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό της Euroleague.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. «Από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα. Στην τρίτη περίοδο δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Ζούμε τη στιγμή. Και πάμε να το πάρουμε» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε «Έχει έρθει πάρα πολύς κόσμος από όλο τον κόσμο. Με τόσο μεγάλος κόστος είναι συγκινητικό και μα γεμίζει ευθύνη».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ειπε «Μετρούσα χαμένες βολές και μετά τους πόντους. Κάθε καλάθι μέχρι το 27-2. Η άμυνα ήταν συγκλονιστική. Το δεκάλεπτο θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες. Απίστευτο μπάσκετ. Για να το κάνεις υπό πίεση πρέπει να έχεις ψυχή, κόσμο, τρομερούς παίκτες και προπονητή» όσο για τον κόσμο τόνισε πως « Ο προορισμός δεν είναι εύκολος. Να έχπουμε 5.000 Ολυμπιακούς εδώ είναι συγκλονιστικό. Αξίζουν αυτοί να χαρούν το τρόπαιο», ενώ για τον αν έχει προτίμηση στον τελικό « Δεν έχω προτίμηση. Το έχουμε ζήσει και άλλες φορές. Το καλύτερο να βλέπουμε ως νικητές τον δεύτερο ημιτελικό. Θα σεβαστούμε όποιον και να είναι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελάθηκαν οι Αγγελόπουλοι στην τριποντάρα του Βεζένκοφ - Σηκώθηκαν και ούρλιαζαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags