Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Η ατάκα Αγγελόπουλων που θα συζητηθεί - Από... ΠΑΟ θα κριθεί ο κορμός της νέας σεζόν - "Παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ" (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-21 23:10:00

Η ατάκα Αγγελόπουλων που θα συζητηθεί - Από... ΠΑΟ θα κριθεί ο κορμός της νέας σεζόν - "Παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ" (Vid)

Sportdog Team

Ικανοποιημένοι από το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός όλη τη χρονιά, παρά το χαμένο τρόπαιο, εμφανίστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κάουνας.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισαν πως η ομάδα τους έχει εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης και συμπλήρωσαν πως θα μιλήσουν για το ρόστερ της νέας σεζόν και το μέλλον αφού κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν στην μικτή ζώνη της "Zalgirio Arena":

Για τον χαμένο τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Γ. Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση, έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Είμαστε περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε και δημιουργήσαμε. Το είπαμε στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει τον 8ο-9ο-10ο προϋπολογισμό σε όλη την Ευρώπη και διεκδίκησε το ευρωπαϊκό για 2'', όπως και πέρυσι. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους».

Π. Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την πρωτιά στη regular season. Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Ευχαριστούμε τους 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν εδώ. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να φτάσουμε στην κορυφή».

Για τον κορμό του Ολυμπιακού και αν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα διατηρηθεί:

Π. Αγγελόπουλος: «Θα το απαντήσουμε αυτό αφού κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα».

Για το αν αποτελούν δικαίωση για τον Ολυμπιακό τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του:

Π. Αγγελόπουλος: «Και εμείς τους συγχαρήκαμε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν μπροστά για 35'. Δικαίωση είναι οι 8.000 που ήρθαν εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι - Τα "σκάνε" για κούπα του χρόνου - Θέλει... Γιούλ ο Σλούκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags