Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια απογοήτευση στον Ολυμπιακό - Κοντά στην έξοδο ο Βεζένκοφ - Δεν γίνεται να χάσει από ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-05-21 23:32:00

Τεράστια απογοήτευση στον Ολυμπιακό - Κοντά στην έξοδο ο Βεζένκοφ - Δεν γίνεται να χάσει από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll

Η πίκρα του τελικού και η δύσκολη επόμενη μέρα. Στο Λιμάνι την πάτησαν ξανά όπως με την Εφές και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους για το πρωτάθλημα. Ποιες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ;

Ο Ολυμπιακός πέρυσι έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στον τελικό της Euroleague: ο Μίσιτς της Εφές του είχε πάρει την μπουκιά από το στόμα στον ημιτελικό.

Πριν από λίγο για τους Πειραιώτες έγινε το ίδιο, αλλά αυτή την φορά στον τελικό. Πάλι την μπουκιά από το στόμα του την πήρε μία τεράστια προσωπικότητα του αθλήματος, ο Σέρχι Γιουλ. Με απίστευτο σουτ μπροστά στον Φαλ ο Γιουλ έδωσε την Euroleague στην Ρεάλ καθώς στα περίπου 3 δευτερόλεπτα, που απέμεναν, ο Σλούκας αστόχησε. Δεν μπόρεσε να κάνει, δηλαδή, ο Ελληνας γκαρντ ό, τι είχε κάνει στο τρίτο παιχνίδι των πλέι-οφ με την Φενέρ, όταν με τριποντάρα στο τέλος είχε δώσει τεράστια νίκη στον Ολυμπιακό.

Η απογοήτευση είναι τεράστια. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, Αλλά ο Ολυμπιακός φέτος το είχε πιστέψει πολύ, έπαιξε μπασκετάρα στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, ο κόσμος του έδωσε συγκλονιστικό παρών στο Κάουνας. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν αρνητικό και είναι κάτι, που δεν μπορεί να χωνευτεί εύκολα και επίσης να ξεπεραστεί εύκολα.

Είναι, όμως, η πραγματικότητα. Και οι Πειραιώτες πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αφοσιωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που δεν «επιτρέπεται» να το χάσουν, έχοντας τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον Παναθηναϊκό.

Και από κει και πέρα να φτιάξουν μία ακόμη πολύ δυνατή ομάδα, ώστε να πάνε του χρόνου να πάρουν την Ευρωλίγκα.

Το βασικό θα είναι να μπορέσουν να κρατήσουν τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από αυτούς. Αν δώσει, δηλαδή, το ΝΒΑ out το Σακραμέντο και τα βρει με τον Βούλγαρο, τότε τον παίρνει αμέσως. Κάτι, που είναι πιθανό να γίνει.

Επίσης, πρέπει να φανεί τι θα γίνει και με τον Κώστα Σλούκα, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει τον επόμενο μήνα.

Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να κρατήσει έναν από αυτούς, δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς έχει κάνει Ελληνα τον Ουόκαπ. Αν του φύγουν, όμως, και οι δύο, ο πονοκέφαλος θα είναι τεράστιος, αφού δεν καλύπτονται (εύκολα) δύο τέτοια κενά.

Ο Ολυμπιακός θα βάλει μπροστά τα μεταγραφικά του πλάνα από τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτά να είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ της Αρμάνι, που είναι κοντά στο να πάρει το ελληνικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι - Τα "σκάνε" για κούπα του χρόνου - Θέλει... Γιούλ ο Σλούκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags