Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό θα είναι το μπάτζετ του Γιαννακόπουλου - "Κυνηγάει" κορυφαίο όνομα από Αρμάνι - "Αδειάζει" την Εφές!
Μπάσκετ
| 2023-05-23 23:27:00

Αυτό θα είναι το μπάτζετ του Γιαννακόπουλου - "Κυνηγάει" κορυφαίο όνομα από Αρμάνι - "Αδειάζει" την Εφές!

του Pick n' Scroll
Αυτό θα είναι το μπάτζετ του Γιαννακόπουλου - "Κυνηγάει" κορυφαίο όνομα από Αρμάνι - "Αδειάζει" την Εφές!

Πόσα χρήματα θα πέσουν στο Τριφύλλι και η πρώτη μεταγραφή. Οι Πράσινοι δύσκολα θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα και για αυτό ήδη... δουλεύουν για την επόμενη σεζόν. Η μεγάλη επένδυση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, οι μεταγραφικοί στόχοι και τι θα γίνει με Παπαγιάννη-Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα το Περιστέρι, έκανε το 2-1 και το Σάββατο θα πάει στο κλειστό της δυτικής όχθης για να τελειώσει την δουλειά. Για να κάνει το 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Οι «πράσινοι» είχαν καλά διαστήματα στο σημερινό παιχνίδι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν κάτι στους τελικούς.

Το μυαλό τους την ίδια ώρα είναι στην επόμενη χρονιά και όπως αναφέραμε πριν από μερικές μέρες στο στόχαστρό τους είναι ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης: ο Χεζόνια, ο Πάντερ και ο Μάικ Τζέιμς.

Αν καταφέρουν να πάρουν τουλάχιστον τους δύο από τους τρεις, θα έχουν κάνει πολύ σημαντικό βήμα για να φτιάξουν το κάτι μεγάλο, που θέλουν. Αλλωστε έχουν ήδη κλείσει ένα σπουδαίο όνομα, τον Λούκα Βιλντόζα.

Και από κει και πέρα θα μπορούν να ασχοληθούν και με τους ψηλούς με τον Ματίας Λεζόρ της Παρτίζαν να είναι ο μεγάλος τους στόχος.

Με εναλλακτική να αποτελεί ο επίσης σπουδαίος Μπράντον Ντέιβις, που βρίσκεται στην Αρμάνι.

Ασχέτως ονομάτων, ο Παναθηναϊκός θα δαπανήσει περίπου 15 εκ. ευρώ για να φτιάξει ένα σούπερ ανταγωνιστικό ρόστερ. Ο Γιαννακόπουλος το έχει πάρει προσωπικά το θέμα και θέλει να επαναφέρει την αγαπημένη του ομάδα στα μεγαλεία του παρελθόντος. Είναι κάτι, που δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη, αλλά θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στον Παναθηναϊκό.

Εναλλακτική επιλογή στους γκαρντ είναι ο Ροντρίγκ Μπομπουά, στον οποίο έχει μεγάλη εμπιστοσύνη ο Εργκίν Αταμάν, ενώ πάντα πρέπει να μένει στα υπόψη και ο επίσης παίκτης της Εφές, Ελάιζα Μπράιαντ.

Οσον αφορά στους Ελληνες, η επιστροφή του Παπαπέτρου θα γίνει κυρίως στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Το τι θα γίνει με τον Παπαγιάννη, θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αν και οι Παναθηναϊκοί θεωρούν ότι στο τέλος θα μείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags