Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Παππά για Γιαννακόπουλο και την μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ - "Θα βάλει πολλά χρήματα για..." (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-25 12:21:00

Αποκάλυψη Παππά για Γιαννακόπουλο και τη μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ - "Θα βάλει πολλά χρήματα για..." (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Παππά για Γιαννακόπουλο και τη μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ - "Θα βάλει πολλά χρήματα για..." (Vid)

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Τριφύλλι, νέο υψηλό μπάτζετ και μεταγραφές που θα έχουν στόχο να τον ανεβάσουν ξανά στην κορυφή!

Συνέντευξη σε κανάλι στο Youtube παραχώρησε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν η ομάδα του χρόνου θα επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, ο Παππάς απάντησε το εξής: "Θεωρώ από αυτά που ξέρω, ότι από φέτος το καλοκαίρι γίνεται τεράστια προσπάθεια να κάνει ο Παναθηναϊκός ρόστερ πρωταθλητισμου. Πραγματικού πρωταθλητισμού. Θα βάλει πολλά χρήματα ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος), για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει".

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Παππάς είναι στενός φίλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχοντας προσωπικές σχέσεις μαζί του, γεγονός που του επιτρέπει να γνωρίζει δια ζώσης τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να ενισχυθεί πάρα πολύ η ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να "σπάσει" κάθε "ταβάνι" και να φτάσει σε κάθε υπέρβαση, προκειμένου να δώσει στον Εργκίν Αταμάν ένα ρόστερ που θα μπορεί να φτάσει μακριά σε Euroleague και Basket League.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 01.01.19 μέχρι το 01.01.45:

Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς

Το τέλος του Final-4, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ν' αναδεικνύεται θριαμβεύτρια στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κι αυτό γιατί ο σχεδιασμός όλων των ομάδων της Euroleague θα ενταθεί, με σκοπό άπαντες να δημιουργήσουν όσο το δυνατό νωρίτερα τα ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Σε αυτές ακριβώς τις ομάδες συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το δικό του "χτίσιμο" βέβαια το έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι Πράσινοι πλην του Λούκα Βιλντόζα αναζητούν έναν ακόμα τοπ γκαρντ στην περιφέρειά του, αφού πλέον η υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο μοιάζει πολύ δύσκολο πια να ολοκληρωθεί θετικά. Παρά την τεράστια οικονομικά πρόταση που κατατέθηκε στον Αργεντινό.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στραμμένο το βλέμμα του στο NBA, για κάποια περίπτωση που και θα αξίζει και δεν θα υπάρχει ταυτόχρονα πιθανότητα ρίσκου. Ρίσκα ο νέος Παναθηναϊκός δεν θέλει να πάρει. Αν όμως δεν βρεθεί κάτι τέτοιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε μία από τις πρώτες επιλογές στην Ευρώπη θα είναι ένας παλιός γνώριμος του Τριφυλλιού, ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός "μπομπέρ" παρότι έχει συμβόλαιο, κρίνεται πιθανότερο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό. Αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί στην πράξη, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μία σούπερ επιλογή διαθέσιμη στην αγορά. Ασφαλώς, για να προχωρούσε εν δυνάμει η περίπτωση Τζέιμς, θα έπρεπε πριν να έχει δώσει την οριστικά θετική του εισήγηση ο Αταμάν. Πάντως το δεδομένο είναι, ότι οι Πράσινες ματιές στον Μάικ είναι κάτι υπαρκτό αυτή τη στιγμή.

Ταυτόχρονα, στον Εξάστερο συνεχίζουν να πιέζουν και για τις περιπτώσεις Χεζόνια - Πάντερ - Λεσόρ, με τη διαφορά όμως ότι ο Κροάτης σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεάλ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα είναι το μπάτζετ του Γιαννακόπουλου - "Κυνηγάει" κορυφαίο όνομα από Αρμάνι - "Αδειάζει" την Εφές!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags