Facebook Pixel Νίκολα Μίροτιτς - Euroleague: Άνω-κάτω η Ευρώπη με το "τέλος" Μίροτιτς από Μαρτσελόνα - Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα, ποιον διώχνει!
Μπάσκετ
| 2023-05-27 09:17:00

Άνω-κάτω η Ευρώπη με το "τέλος" Μίροτιτς από Μαρτσελόνα - Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα, ποιον διώχνει!

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ ετοιμάζεται για... τέλος εποχής από τη Βαρκελώνη και ήδη στα πόδια του στρώνονται εκατομμύρια.

Αποκλειστικό δημοσίευμα σερβικού Μέσου υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του Μίροτιτς, ο οποίος και αμείβεται με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (μικτά).

Οι Καταλανοί είχαν κάνει τον Ισπανό φόργουορντ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Euroleague, αλλά τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, δεν της επιτρέπουν πια ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Η επόμενη ημέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr όντως οι πιθανότητες να ανανεώσει και με λιγότερα χρήματα ο Μίροτιτς είναι απειροελάχιστες, μιας και οι Ισπανοί ουσιαστικά του έκαναν αυτή την πρόταση για να τον ωθήσουν στην έξοδο, μιας και μαζί του απέτυχαν διαδοχικά χρόνια για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωση της απόκτησής του είναι η Αρμάνι Μιλάνο, με τον Μίροτιτς να συνέθετε ένα... τρομερό δίδυμο με τον Μέλι στη θέση 4 και ενώ ο Ντέιβις είναι στην έξοδο και ο Χάινς σκέφτεται την πιθανή απόσυρση!

Από εκεί και πέρα πάντα μπάινουν στην εξίσωση για τέτοιους παίκτες και ομάδες όπως η Φενέρ και Εφές, με την δεύτερη να μένει να δει τι θα κάνει και με την περίπτωση του Κλάιμπερν!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα Καμπάτσο κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ - Αντιδράει και... φεύγει ο MVP Ταβάρες! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags