Facebook Pixel Καμπάτσο: Η Βόμβα που Αναταράζει το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ
Μπάσκετ
| 2023-05-25 17:40:00

Η βόμβα Καμπάτσο κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό μπάσκετ - Αντιδράει και... φεύγει ο MVP Ταβάρες! (BINTEO)

Sportdog Team

Αναταράξεις στη Ρεάλ, μετά το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που θα πάρει ο Φακούντο Καμπάτσο για να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει στον Φακούντο Καμπάτσο μία οικονομική προσφορά, στα επίπεδα της οποίας δεν μπορούσε να φτάσει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Ο Καμπάτσο, μάλιστα, είχε κολακευτεί ιδιαίτερα και από την πρόταση και από την προσέγγιση που του έκανε ο Παναθηναϊκό.

Ωστόσο ο Αργεντινός έχει πάρει οριστικά την απόφαση να επιστρέψει στη Ρεάλ, η οποία ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί για τον Αργεντινό! Μάλιστα την είδηση για το επικείμενο "ναι" του Καμπάτσο στους Μαδριλένους είχε επιβεβαιώσει και η κορυφαία ισπανική ιστοσελίδα, "Mundo Deportivo", γράφοντας: "Εκτός απροόπτου ο Καμπάτσο θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έχει στο τραπέζι προσφορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά είναι διατεθειμένος να αρνηθεί πολλά χρήματα για να φορέσει ξανά τα λευκά. Στην πραγματικότητα, οι επαφές με τους Μαδριλένους είναι πολύ προχωρημένες και για να επισπεύσει τη διαδικασία, ο Καμπάτσο προσέλαβε νέο ατζέντη τον πρώην παίκτη της Ρεάλ και νυν μάνατζερ, Κίκε Βιγιαλόμπος".

Ο Καμπάτσο λοιπόν γυρίζει στη Ρεάλ με ένα συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Μόνο που αυτά τα χρήματα κάνουν... δύσκολη τη ζωή των Μαδριλένων. Κι αυτό γιατί ο MVP του Final-4 του Κάουνας, Έντι Ταβάρες, ζητά λεφτά ανάλογα για να ανανεώσει, λέγοντας "όχι" στα 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η αρχική πρόταση της Βασίλισσας προς τον θηριώδη σέντερ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ν' αντιδράσουν κι άλλοι παίκτες λόγω των χρημάτων που θα πάρει ο Καμπάτσο, ενώ μην ξεχνάμε ότι και η φορολογία είναι πολύ μεγαλύτερη στην Ισπανία.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην Μπαρτσελόνα μετά την αποτυχία - Μειώνεται πολύ το μπάτζετ, "χαιρετάει" ο Σάρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags