Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες... φωτιά Μπαρτζώκα για το "επεισόδιο" Λαρεντζάκη - Ο λόγος που δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-28 21:37:00

Ατάκες... φωτιά Μπαρτζώκα για το "επεισόδιο" Λαρεντζάκη - Ο λόγος που δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Μπαρτζώκα για το "επεισόδιο" Λαρεντζάκη - Ο λόγος που δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι (Vid)

Για αγωνιστικούς λόγους κράτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον πάγκο, όπως δήλωσε μετά από την σκούπα του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (28/5).

Μόλις 4:24 έπαιξε στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον κρατάει στον πάγκο σε όλο το β' μέρος της αναμέτρησης. Ρεπόρτερ της ΕΡΤ ρώτησε τον προπονητή του Ολυμπιακού γι' αυτή την απόφαση, εκείνος απάντησε ότι την πήρε "για αγωνιστικούς λόγους" και στηρίχθηκε περισσότερο στους Σλούκα - ΜακΚίσικ, δίνοντας μερικά λεπτά στον Τζορτζ Πάπας.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτζώκας εξήγησε ότι ο αθλητισμός είναι σαν ένα βιβλίο, λέγοντας ότι η ομάδα του πρέπει να γυρίσει σελίδα μετά από το Final Four της EuroLeague και τη σοκαριστική, με τον τρόπο που έγινε, ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν διεθνή γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags