Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβγαλε είδηση για την πρόταση σε Μιλουτίνοφ ο Ζέρβας - Σε αυτά τα χρήματα θα τα βρουν!
Μπάσκετ
| 2023-05-29 12:12:00

Έβγαλε είδηση για την πρόταση σε Μιλουτίνοφ ο Ζέρβας - Σε αυτά τα χρήματα θα τα βρουν!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για την πρόταση σε Μιλουτίνοφ ο Ζέρβας - Σε αυτά τα χρήματα θα τα βρουν!

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στα δεδομένα της υπόθεσης του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό.

Πρόταση ακόμη… όχι, αλλά πρόσφορο έδαφος υπάρχει για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Έχει σηκωθεί περισσότερος καπνός από ό,τι υπάρχει στην πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω για συγκεκριμένη πρόταση, διαψεύδεται και από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει δεδομένη επιθυμία από τις δύο πλευρές για να συνεργαστούν. Ο Μιλουτίνοφ με μια πρόταση κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως θα επιστρέψει στην ΕλλάδαΜετά τους τελικούς οι δύο πλευρές θα κάτσουν να μιλήσουν και πιστεύω πως θα τα βρουν. Αν προτεραιότητά του ήταν τα λεφτά, θα είχε ήδη πει ναι στην Βίρτους Μπολόνια», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός με τον Σέρβο θα δημιουργήσει ένα πανίσχυρο δίδυμο στη θέση ‘5’ με τον Φαλ και σε αυτή την κίνηση δεν υπάρχει ρίσκο. Αν συνυπολογίσουμε ότι Μπολομπόι και Φαλ μαζί στοίχισαν περίπου 1,3 εκατ. δολάρια φέτος, μπορεί ο Ολυμπιακός να αναβαθμιστεί εντυπωσιακά στη θέση του σέντερ με λίγα χρήματα παραπάνω», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Αρπάζουν διεθνή γκαρντ οι Αγγελόπουλοι - Χτίζει νέα ομάδα ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags