Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κομμάτι που έλειπε ο Μιλουτίνοφ! Φτιαγμένος για Ολυμπιακό – Δεν έχει σχέση με Σλούκα-Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2023-05-30 12:32:00

Κομμάτι που έλειπε ο Μιλουτίνοφ! Φτιαγμένος για Ολυμπιακό - Δεν έχει σχέση με Σλούκα-Βεζένκοφ

Sportdog Team
Κομμάτι που έλειπε ο Μιλουτίνοφ! Φτιαγμένος για Ολυμπιακό - Δεν έχει σχέση με Σλούκα-Βεζένκοφ

Ο σέντερ με τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην Ευρώπη! Ο Ηλίας Μάτσας γράφει στα Matchαρίσματα για την πιθανή επιστροφή του διεθνή Σέρβου σέντερ στην ομάδα του Πειραιά.

Γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο, για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και κινήσεις που μπορούν να γίνουν από τη διοίκηση και σίγουρα έχουν προβλεφθεί πριν τις αναφέρουμε. Η κορυφαία ίσως εξ αυτών είναι ο Μιλουτίνοφ.

Γράφει ο Ηλίας Μάτσας

Γιατί; Επειδή έρχεται από ομάδα εκτός Ευρωλίγκας, έτσι όπως κατάντησε να είναι η ΤΣΣΚΑ, μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας την Ουκρανία.

Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στον Ολυμπιακό. Είναι ο σέντερ με τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην Ευρώπη.

Και θέλει πάρα πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας ίσως και υψηλότερες προσφορές (βλέπε Βίρτους Μπολόνια).

Είναι ένα κομμάτι που έλειπε και από το φετινό παζλ του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι ο Μπλακ και ο Μπολομπόι είναι παίκτες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά καθένας (κυρίως ο Μπολομπόι) από τους δύο δεν έδωσε αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Δεν αποτέλεσαν με μεγάλη διάρκεια αξιόπιστα μπακ-απ του Φαλ.

Ο Μπολομπόι ξεκίνησε εξαιρετικά, ο Μπλακ συνέχισε εξαιρετικά, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν είχαν τη σταθερότητα που έπρεπε. Οπότε, στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να αφήσει χαμένο έναν ελεύθερο Μιλουτίνοφ, για τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, πόσω μάλλον όταν του καλύπτει μία από τις βασικότερες ανάγκες, ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, αν θα μπορέσει να ταιριάξει είτε με τον Φαλ, είτε με κοντότερους, ή με διαφορετικών χαρακτηριστικών παίκτες, διότι έχει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, όπως είναι η έφεση στα ριμπάουντ που έλειψε φέτος από τον Ολυμπιακό. Αλλά και το παιχνίδι με πλάτη και με πρόσωπο. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη που έπρεπε να γίνει στον Ολυμπιακό και αν γινόταν φέτος ίσως άλλαζε το ρου της ιστορίας.

Βέβαια η ιστορία κρίθηκε από ένα σουτ στο Φάιναλ Φορ από τον Γιουλ, αλλά το τονίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Θα αναφερθούμε σε επόμενη παρέμβαση για τις μεταγραφές που θα έρθουν στον Ολυμπιακό, όλα εξαρτώνται, όπως έχουμε ξαναπεί, από την παραμονή ή όχι των Σλούκα-Βεζένκοφ. Όμως η πιθανή προσθήκη του Μιλουτίνοφ δεν έχει σχέση με αυτό το σενάριο. Είναι πολύτιμη από μόνη της, διότι καλύπτει μία τρύπα του Ολυμπιακού, που δεν προέρχεται από αποχώρηση, αλλά από διάβασμα των δυνατοτήτων του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - Μιλουτίνοφ "πακέτο" με Μπουτσιέλε - Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags