Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απορία για τον παραγκωνισμό Γκριγκόνις από Ράντονιτς - Γιατί δεν βάζει Γουίλιαμς ο Σερέλης - "Αουτσάιντερ στους τελικούς"
Μπάσκετ
| 2023-05-31 13:35:00

Απορία για τον παραγκωνισμό Γκριγκόνις από Ράντονιτς - Γιατί δεν βάζει Γουίλιαμς ο Σερέλης - "Αουτσάιντερ στους τελικούς"

Sportdog Team
Απορία για τον παραγκωνισμό Γκριγκόνις από Ράντονιτς - Γιατί δεν βάζει Γουίλιαμς ο Σερέλης - "Αουτσάιντερ στους τελικούς"

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε θετικό βαθμό χθες με το Περιστέρι bwin, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί και εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Σερέλη.

Στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι bwin στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, καταγράφοντας τα δεδομένα ενόψει τελικών και Ολυμπιακού.

«Το τρίτο δεκάλεπτο έκανε την διαφορά στο χθεσινό ματς. Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, έπαιξε άμυνα, έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Το θετικό είναι ότι δεν πανικοβλήθηκε, ακόμα και όταν το Περιστέρι bwin μείωσε στο ημίχρονο. Είχε καλή αμυντική προσήλωση, πήρε θετικό βαθμό και τώρα πάει στους τελικούς με τον Ολυμπιακό με τον τίτλο του αουτσάιντερ. Στόχος του είναι να είναι αξιοπρεπής, όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται, μαχητικός και από εκεί και πέρα βλέπουμε», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην μη χρησιμοποίηση του Γουίλιαμς για πολύ ώρα από πλευράς Σερέλη, επισημαίνοντας ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν δίνει στον κόουτς του Τριφυλλιού αυτά που θέλει στην άμυνα, όπου ψάχνει… παίκτες-καμικάζι.

Παράλληλα, ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Γκριγκόνις σε εκτέλεση και δημιουργία, παραθέτοντας την απορία του για τον παραγκωνισμό του από τον Ράντονιτς.

Ενώ μιλώντας για τις μεταγραφές, σημείωσε ότι η απόκτηση δέκα καλών παικτών από τους «πράσινους» δεν θα σημάνει… αυτόματα και την δημιουργία μιας καλής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρμα τα αστεία, αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος - Νο1 στόχος ο Τζέιμς, plan b με Ντέιβις - Ανατροπή με... φευγάτο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags