Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέρμα τα αστεία, αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος - Νο1 στόχος ο Τζέιμς, plan b με Ντέιβις - Ανατροπή με... φευγάτο
| 2023-05-30 22:11:00

Τέρμα τα αστεία, αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος - Νο1 στόχος ο Τζέιμς, plan b με Ντέιβις - Ανατροπή με... φευγάτο

του Pick n' Scroll

Οι τελικοί με Ολυμπιακό και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Στο Τριφύλλι... σοβαρεύτηκαν, απέκλεισαν το Περιστέρι όπως άξιζαν βάσει δυναμικής των δύο ομάδων και τώρα ετοιμάζονται για τους τελικούς και φυσικά για την επόμενη σεζόν!

Για ένα ημίχρονο υπήρξε ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Μάχες σώμα με σώμα. Και σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος το Περιστέρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κόψει τα...αστεία. Κατέθεσε στο παρκέ την μεγαλύτερή του ποιότητα σε σχέση με το Περιστέρι και πήρε την τρίτη νίκη, που ήθελε για την πρόκριση. Εκανε το 3-2 όπως και πέρυσι όταν τότε αντίπαλο είχε την Λάρισα και έτσι πέτυχε τον στόχο του. Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να κάνει την διαφορά και να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση από τότε, που φόρεσε τα «πράσινα».

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το καλύτερο στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι είναι το γκράντε αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, έχουν περάσει πλέον και μέρες από την ζημιά του Κάουνας, οπότε θα είναι ακόμη πιο έτοιμος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» σκέφτονται παράλληλα και τη νέα σεζόν, έχοντας κυκλώσει τα ονόματα του Μάικ Τζέιμς, του Πάντερ, του Λεζόρ και του Χεζόνια. Επειδή, όμως, είναι απίθανο να υλοποιηθούν όλες αυτές οι κινήσεις, υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, που μέσα έχει και τον Μπράντον Ντέιβις της Αρμάνι και επιλογές από το ΝΒΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα και τίποτα δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Πάντως, μέσα σε όλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι και του χρόνου στο ΟΑΚΑ ο Μάριους Γκριγκόνις. Ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, όμως, είναι και οι εμφανίσεις του τελευταίως καθώς και η πανθομολογούμενη αξία του, που επηρεάζουν ακόμη περισσότερο και ίσως τον κρατήσουν στον Παναθηναϊκό για μία ακόμη σεζόν, ως μπακ-απ των βασικών «πλάγιων», που θα έρθουν.

Η ομάδα του Σπανούλη από την άλλη είναι ήδη πετυχημένη με τον «Kill Bill», πάντως, να ήθελε πολύ την πρόκριση του Περιστερίου στους τελικούς και το αντάμωμα του με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Πλέον θα παλέψει για την τρίτη θέση, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags