Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ούτε Πάντερ ούτε Μπομπουά - Η κίνηση Γιαννακόπουλου που... ταράζει την Ευρώπη - "Απογείωση" για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-06-02 10:00:00

Ούτε Πάντερ ούτε Μπομπουά - Η κίνηση Γιαννακόπουλου που... ταράζει την Ευρώπη - "Απογείωση" για ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Ούτε Πάντερ ούτε Μπομπουά - Η κίνηση Γιαννακόπουλου που... ταράζει την Ευρώπη - "Απογείωση" για ΠΑΟ!

Βόμβα εκατομμυρίων αλλάζει τα δεδομένα στη Euroleague. Η επένδυση στο Τριφύλλι για την επόμενη σεζόν θα γυρίσει τους οπαδούς της ομάδας πολλά χρόνια πίσω, αφού τα χρήματα που θα πέσουν, θα ξεφύγουν από τα δεδομένα της Ελλάδας. Ποια είναι όμως η... βόμβα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα;

Παναθηναϊκός: Μπορεί η φετινή σεζόν για τους Πράσινους να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, μιας και την Κυριακή (4/6) ξεκινάνε οι τελικοί του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει παράλληλα την προσοχή τους στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Euroleague. Μετά την οριστική συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν για τον ρόλο του νέου προπονητή το Τριφύλλι έχει βάλει στο στόχαστρό του επιλογές από το επάνω... ράφι με το βλέμμα στην ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Δεν είνια άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι πολλά ρεπορτάζ τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη αναφέρουν πολύ ψηλά στη λίστα του Εξάστερου είναι τόσο ο Μάικ Τζέιμς, όσο και του Μάριο Χεζόνια, παίκτες που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας, γνωρίζοντας τα... κατατόπια και έχοντας ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την εξέδρα, κάτι πολύ σημαντικό στο νέο ξεκίνημα που πάει να γίνει, ενώ σίγουρα οι ικανότητές τους είναι αδιαμφισβήτητες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν... διπλό χτύπημα με τους πάντες να περιμένουν τις ανακοινώσεις.

Την ίδια στιγμή ακόμα ένα όνομα που φαίνεται ότι έχει συνδεθεί με το Τριφύλλι είναι αυτό του Κέβιν Πάντερ και όπως τονίζεται από τα ρεπορτάζ οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Αμερικάνος μάλιστα για να αφήσει το Βελιγράδι και την Παρτιζάν, όπου έχει κάνει πράγματα και... θαύματα, θα δεχθεί ένα "χρυσό" συμβόλαιο με το Τριφύλλι, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει ήδη δώσει το ΟΚ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού ο έμπειρος γκαρντ μέτρησε φέτος στη Euroleague 16.1 πόντους μέσο όρο, έχοντας παράλληλα 2,1 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ, με τον ίδιο να είναι ο πρωταγωνιστής της πορείας της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διοργάνωση. Εκτός όμως από τις προσπάθειες που γίνονται ο Παναθηναϊκός έζησε και την πρώτη... σφαλιάρα μιας και μπορεί άπαντες να ανέφεραν ότι ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης του Μπομπουά από την Εφές, όμως ο Γάλλος αποφάσισε να παραμείνει στην τουρκική ομάδα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Όλη αυτή η... ονοματολογία γύρω από τους Πράσινους έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να... γυρίσει σελίδα. Ο Παναθηναϊκός θα πάψει να λειτουργεί με το "δόγμα" εσόδων και εξόδων, με τον Αταμάν να έχει... λευκή επιταγή και πλέον αναζητά ότι καλύτερο κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμο τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ. Το σίγουρο πάντως είναι πως το μεγαλύτερο επίτευγμα για την ομάδα δεν θα είναι απλά... αγωνιστικό, αλλά το γεγονός ότι ο ΟΑΚΑ θα είναι Πράσινο για τα επόμενα 49 χρόνια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο Sportdog.gr εκτός από τα αρκετά χρήματα που θα μπουν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, το ίδιο πρόκειται να συμβεί και για την ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με στόχο τα πάντα να είναι έτοιμα και η νέα μορφή που θα έχει να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά - θεσμός για την ομάδα, πλέον, "Παύλος Γιαννακόπουλος". Μάλιστα στα... ραντάρ μας έχει έρθει η πληροφορία ότι οι αλλαγές δεν θα αφορούν απλά πράσινα καρεκλάκια και σουίτες, αλλά και... εκπλήξεις που θα σας παρουσιάσουμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ το επόμενο διάστημα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρμα τα αστεία, αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος - Νο1 στόχος ο Τζέιμς, plan b με Ντέιβις - Ανατροπή με... φευγάτο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags