Facebook Pixel Ομάδα από το ΝΒΑ θέλει τον Σάρας
| 2023-06-02 11:52:00

Έσκασε τώρα - Ομάδα από το ΝΒΑ θέλει τον Σάρας - Δεν θα πιστεύετε ποια είναι!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα - Ομάδα από το ΝΒΑ θέλει τον Σάρας - Δεν θα πιστεύετε ποια είναι!

Νέα δεδομένα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο βρίσκεται στην λίστα των Ράπτορς για την θέση του προπονητή.

Το θέμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξακολουθεί να παίρνει νέα τροπή μέρα με την μέρα, ή μάλλον, ώρα με την ώρα. Το τελευταίο δεδομένο παρουσιάστηκε από τον γνωστό Αμερικανό δημοσιογράφο, Μαρκ Στάιν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Λιθουανός τεχνικός βρίσκεται στην λίστα των Ράπτορς για την θέση του πρώτου προπονητή.

Η είδηση ότι οι Καναδοί παρακολουθούν τον Γιασικεβίτσιους δεν είναι ακριβώς καινούρια, αφού οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει και το 2018, όταν τελικά το Τορόντο επέλεξε τον Νικ Νερς (που με την σειρά του, οδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα του 2019). Γενικά οι Καναδοί κοιτάζουν (και) την αγορά της Ευρώπης, αφού πάντα έχουν στα υπόψη τους και τον - για χρόνια ασίσταντ της ομάδας και νυν προπονητή της Βίρτους Μπολόνια και της Εθνικής Ισπανίας - Σέρτζιο Σκαριόλο.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς με τον Γιασικεβίτσιους. Μόλις χθες (1/6) εξάλλου έγινε γνωστό ότι ο Σάρας ανέφερε στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι θα δεχόταν μείωση 90% για να μείνει, πριν ακολουθήσει η είδηση ότι οι Καταλανοί είναι ανάμεσα στον Λιθουανό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και λίγες ώρες αργότερα τουρκικά ΜΜΕ να γράψουν ότι ο Γιασικεβίτσιους αρνήθηκε πρόταση της Αναντολού Εφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags