Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πάγωσαν" στον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα σε ξένο παίκτη λίγο πριν τον πρώτο τελικό με Ολύμπιακό
Μπάσκετ
| 2023-06-02 16:01:00

"Πάγωσαν" στον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα σε ξένο παίκτη λίγο πριν τον πρώτο τελικό με Ολύμπιακό

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα σε ξένο παίκτη λίγο πριν τον πρώτο τελικό με Ολύμπιακό

Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League με τους Πράσινους όμως να έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός: Με μία σημαντική απουσία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού σήμερα (2/6), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «πρασίνων» για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, μιας και Αρτούρας Γκουντάιτις έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Μάλιστα από τους Πράσινους αναφέρεται ότι δύσκολα, θα είναι σε θέση να προπονηθεί αύριο, Σάββατο (3/6) ο 29χρονος Λιθουανός σέντερ και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη στην πρώτη «μητέρα των μαχών», στα φετινά πλέι οφ της Basket League, αφού το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (4/6, 21:15).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αλλά αν μείνει μόνο με τον Γιώργο Παπαγιάννη στο «5» θα πρέπει να σκαρφιστεί... λύσεις, καθώς η φροντ λάιν του Ολυμπιακού είναι πανίσχυρη με τους Μουσταφά Φαλ, Ταρίκ Μπλακ και Τζόελ Μπόλομποϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags