Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δώρο" Ραζνάτοβιτς ο σέντερ σε Αταμάν - Αρπάζει κορυφαίο άσο από Euroleague o ΠΑΟ - 4αρι από Σπερς!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-06-02 22:11:00

"Δώρο" Ραζνάτοβιτς ο σέντερ σε Αταμάν - Αρπάζει κορυφαίο άσο από Euroleague o ΠΑΟ - 4αρι από Σπερς!

του Pick n' Scroll

Οι τελικές επιλογές του Τούρκου και η... πρώτη 5αδα του. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, όμως παράλληλα συζητούν με παίκτες για την επόμενη σεζόν. Ποιοι άλλοι εκτός του Πάντερ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και η λίστα των ψηλών που εξετάζουν στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τον πρώτο τελικό της Α1 με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται καθημερινά ασχολείται πολύ με την επόμενη χρονιά. Τα δίνει όλα για να πάρει τον Κέβιν Πάντερ, ενώ χάθηκε οριστικά ο Ροντρίγκ Μπομπουά, καθώς ο Γάλλος αποφάσισε να συνεχίσει στην Εφές.

Πριν από λίγες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα η πληροφορία ότι η Αρμάνι θα απομακρύνει το καλοκαίρι τους Πάνγκος και Ντέιβις και αμέσως οι φίλοι του «τριφυλλιού» κινητοποιήθηκαν. Και αυτό, γιατί ο Μπράντον Ντέιβις (δείτε τις καλύτερες φάσεις του στο βίντεο πάνω από το κείμενο) έχει «συνδεθεί» εδώ και καιρό με την ομάδα τους. Και είναι η εναλλακτική λύση στη περίπτωση, που δεν καταστεί εφικτή η πολύ δύσκολη επιλογή του Ματίας Λεζόρ.

Ο Ντέιβις έχει το πλεονέκτημα ότι εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εκπροσωπεί και τον Εργκίν Αταμάν και όπως είναι λογικό ο Σέρβος ατζέντης θέλει να βοηθήσει τον Τούρκο προπονητή στο νέο του ξεκίνημα.

Ο Ντέιβις στα 32 του χρόνια δεν κάνει καλή σεζόν, αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στην διαχείριση του Ετόρε Μεσίνα καθώς και στο γεγονός ότι η Αρμάνι μέχρι να αποκτήσει τον Νέιπιρ ήταν πολύ κακή. Αν πάρει τον Αμερικάνο σέντερ ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί πολύ, καθώς πρόκειται για παίκτη με αξιόλογα προσόντα στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει και ένα δυνατό «4άρι» με το μυαλό του κόσμου να πηγαίνει στα ονόματα του Μίροτιτς και του Μαμουκελασβίλι των Σαν Αντόνιο Σπερς.

 

Ο Αταμάν, όμως, ψάχνει κάτι άλλο, εξίσου δυνατό, έχει, όμως, και εναλλακτικές επιλογές, που είναι ο Γιόχανς Βόιγκτμαν και ο Ζακ Λεντέι. Ο Βόιγκτμαν έχει ανέβει τελευταίως με την Αρμάνι, ο Λεντέι κάνει εξαιρετική σεζόν με την Παρτίζαν.

Κάποιος από τους δύο είναι πιθανό να πάει στο ΟΑΚΑ, αν και υπάρχει δρόμος ακόμη για να γίνουν οι υπόλοιπες μεταγραφές. Αυτές, δηλαδή, που θα αποτελέσουν συνέχεια των κινήσεων με Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μωραϊτη, που ήδη έχουν κλείσει στον εξάστερο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Πάντερ ούτε Μπομπουά - Η κίνηση Γιαννακόπουλου που... ταράζει την Ευρώπη - "Απογείωση" για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags