Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Έσκασε νέα "μπόμπα" από τον ατζέντη του Χεζόνια - Ανοίγει ξανά θέμα με ΠΑΟ - "Παίκτης που ο Αταμάν μπορεί..."
Μπάσκετ
| 2023-06-03 13:00:00

Έσκασε νέα "μπόμπα" από τον ατζέντη του Χεζόνια - Ανοίγει ξανά θέμα με ΠΑΟ - "Παίκτης που ο Αταμάν μπορεί..."

Sportdog Team

Ο εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια ανοίγει εκ νέου θέμα με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας... χαμό στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού.

Το... σίριαλ με τον Μάριο Χεζόνια δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς ο ατζέντης του Κροάτη φόργουορντ, έκανε μια ακόμα αναφορά στον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter ο Κρίστοφερ Χιλ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο Μάριο είναι ένας από τους 11 παίκτες με τους οποίους ο Αταμάν μπορεί να φτιάξει μια ομάδα στην Euroleague. Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η θέση του πόιντ γκαρντ".

Πάντως, ο Χιλ δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι ο Χεζόνια έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι είναι απόφαση του προπονητή των Μαδριλένων το αν θα κρατήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν τον Κροάτη άσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ατζέντης του Χεζόνια έκανε και προ λίγων ημερών αναφορά στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας μετά να την... μαζέψει, πριν "χτυπήσει" ξανά ανοίγοντας θέμα επιστροφής στο Τριφύλλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Πάντερ ούτε Μπομπουά - Η κίνηση Γιαννακόπουλου που... ταράζει την Ευρώπη - "Απογείωση" για ΠΑΟ!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags