Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Παναθηναϊκός: Απίστευτο "καρφί" Μπαρτζώκα για Παναθηναϊκό - Ατάκα… ειρωνεία για τον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-04 23:34:00

Απίστευτο "καρφί" Μπαρτζώκα για Παναθηναϊκό - Ατάκα… ειρωνεία για τον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο "καρφί" Μπαρτζώκα για Παναθηναϊκό - Ατάκα… ειρωνεία για τον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόουτς των Πειραιωτών σχολίασε δεικτικά τις αντιδράσεις των Πράσινων και προφανώς σχολίασε την γενικότερη κατάσταση στον σύλλογο τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την δύσκολη και αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στάθηκε στην εικόνα των παικτών, αλλά και στην κατάσταση του αντιπάλου του.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η ατάκα του πως οι Πράσινοι είναι ευχαριστημένοι απλά να παλεύουν τα παιχνίδια με τους Πειραιώτες!

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ημασταν νευρικοί στο πρώτο παιχνίδι. Οδηγούσαμε το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά, χάσαμε όμως πολλά λέι απ στο πρώτο ημίχρονο. Όσο δεν καθαρίζαμε το παιχνίδι, έμενε κοντά ο Παναθηναϊκός και ήλπιζε. 

Δε θεωρούμε τίποτα δεδομένο και η πρώτη νίκη είναι αυτή που μετράει. Δεν είναι εύκολη σειρά, δεν είναι περίπατος. Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος να παλεύει τα παιχνίδια, το είδατε τώρα είναι ευχαριστημένοι. Στο επόμενο παιχνίδια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εμάς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και συνεχίζουμε. Εχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι και θα κάνουμε τη σχετική διαχείριση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ - Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για αλλοίωση αποτελέσματος και... MVP! (Vid) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags