Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στον τελικό - Ο χειρότερος του ΣΕΦ… καθάρισε τον ΠΑΟ - Μόνοι τους Λι, Γκριγκόνις
Μπάσκετ
| 2023-06-04 23:59:00

Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στον τελικό - Ο χειρότερος του ΣΕΦ… καθάρισε τον ΠΑΟ - Μόνοι τους Λι, Γκριγκόνις

του Pick n' Scroll
Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στον τελικό - Ο χειρότερος του ΣΕΦ… καθάρισε τον ΠΑΟ - Μόνοι τους Λι, Γκριγκόνις

Ποιος έκρινε το ντέρμπι και η... εξαφάνιση του Βεζένκοφ! Οι Πειραιώτες έστω και δύσκολα πήραν προβάδισμα για τον τίτλο, με έναν παίκτη τους να κάνει το τέλειο φινάλε και οι Πράσινοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να φέρουν τούμπα τη σειρά.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την τρέχουσα χρονιά είναι μεγάλη, αλλά το βράδυ της Κυριακής δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Οπως το αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, έτσι και το σημερινό κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και αυτή τη φορά οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι, που επικράτησαν. Και επέκτειναν έτσι το σερί τους σε 14-0, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη κανονική περίοδο ο Παναθηναϊκός αστόχησε στην τελευταία φάση με τον Μπέικον και έχασε το παιχνίδι, έχοντας και παράπονα από την διαιτησία. Σήμερα οι Πράσινοι αστόχησαν στην τελευταία φάση με τον Λι (αστόχησαν στη προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν) αλλά το παιχνίδι κρίθηκε περισσότερο από το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας άγγιξε το τέλειο στο φινάλε.

Ο διεθνής γκαρντ δεν ήταν καλός στον σημερινό αγώνα, αλλά εκεί, που τον χρειάστηκε ο Ολυμπιακός, ήταν εκεί. Εβαλε τις βολές, έδωσε ένα πάρε, βάλε στον Φαλ και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη. Εβγαλε έτσι από την δύσκολη θέση την ομάδα του, αφού η ήττα στο ΣΕΦ ήταν πολύ κοντά.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλό ξεκίνημα, αλλά είχε πείσμα και στο τέλος μπόρεσε να χτυπήσει τη νίκη με τον Πάρις Λι να κάνει ένα σχεδόν πλήρες παιχνίδι και τον Γκριγκόνις να είναι η επιθετική κολώνα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου ρυθμό και κόντεψε να την πατήσει. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πολλά πράγματα από τον Βεζένκοφ, όχι, όμως, και στην επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες έπαιρναν ελάχιστα πράγματα από αρκετούς παίκτες τους, έλειπε, όμως, εκείνος, που θα τραβήξει τους υπόλοιπους. Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν την πάτησε τελικά γιατί όπως αναφέραμε ο γενικά κακός Σλούκας είχε ιδανικό τελείωμα στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» και να βάλει έτσι φωτιά στους τελικούς. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ καθώς μάλιστα πολλοί λένε ότι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία και ότι τώρα ο Ολυμπιακός θα φτάσει εύκολα στον στόχο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο "καρφί" Μπαρτζώκα για Παναθηναϊκό - Ατάκα… ειρωνεία για τον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags