Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Έδωσε συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό ο Μπαρτζώκας - Έτσι δικαιολόγησε την μέτρια βραδιά του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2023-06-05 00:03:00

Έδωσε συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό ο Μπαρτζώκας - Έτσι δικαιολόγησε την μέτρια βραδιά του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Έδωσε συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό ο Μπαρτζώκας - Έτσι δικαιολόγησε την μέτρια βραδιά του Ολυμπιακού

Για το κακό βράδυ που βρέθηκαν οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στους Πράσινους μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός τονίζοντας πάντως μεταξύ άλλων πως σημασία σε αυτό το σημείο της χρονιάς έχει η νίκη.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στην "νευρικότητα του μεγάλου φαβορί" στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού σημειώνοντας ότι αυτό ήταν αιτία της μέτριας εμφάνισης των Ερυθρόλευκων, με τον ίδιο πάντως να σημειώνει πως τη μεγαλύτερη σημασία αυτή τη στιγμή έχει η ομάδα να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται.

«Το παιχνίδι ήταν νευρικό, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο 2ο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Όχι μόνο τα χαμένα λέι απ, αλλά και λάθη σε επιλογές. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να "χτυπήσει" στο τρανζίσιον. Παρ' όλα αυτά, με εξαίρεση μια στιγμή που ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1π., οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Η γνώμη μου είναι ότι είχαμε την νευρικότητα του μεγάλου φαβορί, όπως η κοινή γνώμη υποστηρίζει. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε πως θα είμαστε καλύτερη την Πέμπτη και δεν θα επαναλάβουμε τόσα πολλά λάθη. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό».

Για τους παίκτες του που έδειχναν να μην είναι στο... κλίμα του αγώνα: «Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Όσο δεν έφευγε το παιχνίδι, πάντα ο αντίπαλος ακολουθεί. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις εξ επαφής τόσες φορές μοιραία κλείνει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μια διαχείριση με αλλαγή στο ροτέισιον. Κερδίσαμε, αυτό είναι το βασικό τώρα. Μετράει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags