Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα: Στον Αθλητικό Εισαγγελέα ο φάκελος με την επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟ στο ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2023-06-06 12:02:00

Έσκασε τώρα: Στον Αθλητικό Εισαγγελέα ο φάκελος με την επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟ στο ΣΕΦ

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Στον Αθλητικό Εισαγγελέα ο φάκελος με την επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟ στο ΣΕΦ

Ο φάκελος με τις καταγγελίες του Τριφυλλιού και το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, από την επίθεση στο ΣΕΦ, θα βρεθεί στα χέρια του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Στον Αθλητικό Εισαγγελέα θα βρεθεί ο φάκελος με τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας, κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ, για τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού η πράσινη αποστολή δέχτηκε επίθεση από οπαδούς οι οποίοι πέταξαν μολότοφ, κροτίδες ευθείας βολής, αντικείμενα και έσπασαν τζάμια, με την Αστυνομία να μη μπορεί να προστατέψει τους παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Πλέον, το θέμα έχει φύγει από την ΕΟΚ και βρίσκεται στο γραφείο του Αθλητικού Εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" στο Λιμάνι, ο πρώτος που "τέλειωσε" μετά τον ΠΑΟ - Νάναλι και άσο της Ρεάλ θέλει ο Μπαρτζώκας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags