Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η 4αδα All Star που "χτυπάει" ο ΠΑΟ από Euroleague - "Άσο" από τους Χόρνετς και… σουτ-φωτιά με Χολιντέι
Μπάσκετ
| 2023-06-06 21:38:00

Η 4αδα All Star που "χτυπάει" ο ΠΑΟ από Euroleague - "Άσο" από τους Χόρνετς και… σουτ-φωτιά με Χολιντέι!

του Pick n' Scroll
Η 4αδα All Star που "χτυπάει" ο ΠΑΟ από Euroleague - "Άσο" από τους Χόρνετς και… σουτ-φωτιά με Χολιντέι!

Κορυφαία ονόματα στη λίστα Αταμάν για το νέο ρόστερ. Ο Τούρκος προπονητής έχει ζητήσει συγκεκριμένες μεταγραφές, ενώ έχει καταθέσει και Plan-b στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς κάποιες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Ο Παναθηναϊκός πριν από τους τελικούς γνώριζε ότι δεν είχε μεγάλη τύχη για το πρωτάθλημα. Πλέον μετά το 73-70 του ΣΕΦ οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν, βλέποντας έναν Ολυμπιακό να μην είναι στα καλύτερά του. Και να έχει και προβλήματα με τον Σλούκα να είναι εκτός προπόνησης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Πάντως, δεν είναι όλο αυτό ο λόγος, που τελευταίως δεν ακούγεται τίποτα για τα μεταγραφικά των «πρασίνων». Ο λόγος είναι ότι οι βασικοί του στόχοι έχουν σοβαρές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και θέλουν να τελειώσουν με αυτές, ώστε μετά να ασχοληθούν με τα συμβόλαιά τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Πάντερ, Λεζόρ, Χεζόνια και Τζέιμς. Μάλιστα και οι δύο τελευταίοι είναι πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις καθώς έχουν κλειστά συμβόλαια με Ρεάλ και Μονακό αντίστοιχα. Πώς να φύγουν; Μόνο εύκολο δεν είναι. Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν είναι κι εύκολο.

Ο Παναθηναϊκός έχει και εναλλακτικές επιλογές για καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις και μερικές έχουν αναφερθεί ήδη. Όπως του Μπράντον Ντέιβις της Αρμάνι, του Ζακ ΛεΝτέι της Παρτίζαν, του Ντάντε Εξουμ, επίσης παίκτη της σερβικής ομάδας, και του Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια.

Οι «πράσινοι», όμως, ρίχνουν ματιές και στην αγορά του ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. Και μην αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να ασχοληθούν πέρα από τον Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που ήδη έχει αναφερθεί, με τον πολύ καλό «άσο» Ντένις Σμιθ, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Χόρνετς ή με τον Τζάστιν Χολιντέι, τον πολύ καλό σουτέρ που ήταν στο Ντάλας και ο οποίος έχει μάλιστα και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν καθόλου με το χτίσιμο της ομάδας καθώς πλέον υπάρχουν πολλά χρήματα, τα οποία δεν υπήρχαν τα τρία προηγούμενα χρόνια. Και θα τα βάλει όλα στην θέση τους ο Εργκίν Αταμάν, μόλις ολοκληρώσει και αυτός τις υποχρεώσεις του με την Εφές, την οποία όπως είπε και χθες θέλει να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ΣΕΦ η πρώτη "μεταγραφή" Αταμάν - Ανατροπή με 2 Έλληνες - "Έξαλλος" Παπαγιάννης με... Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags