Facebook Pixel Μάικ Μπατίστ: Τι απάντησε ο Μπατίστ στις φήμες για ΠΑΟ - Η ατάκα για Μπέικον - Οι 3 αγαπημένοι του από Euroleague! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-07 10:28:00

Τι απάντησε ο Μπατίστ στις φήμες για ΠΑΟ - Η ατάκα για Μπέικον - Οι 3 αγαπημένοι του από Euroleague! (Vid)

Sportdog Team
Τι απάντησε ο Μπατίστ στις φήμες για ΠΑΟ - Η ατάκα για Μπέικον - Οι 3 αγαπημένοι του από Euroleague! (Vid)

Ο Αμερικανός απάντησε στις φήμες που ακούγονται περί επιστροφής του στο Τριφύλλι.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, μίλησε στον Κάιλ Χάινς και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στην Ευρώπη, αλλά και τους αγαπημένους του παίκτες στην Euroleague.

Ο Αμερικανός ξεκαθάρισε ότι όσα σενάρια τον εμπλέκουν με το Τριφύλλι είναι απλά φήμες, ενώ ξεχώρισε τους Μάικ Τζέιμς, Ντουέιν Μπέικον και Λορέντζο Μπράουν, ως τους τρεις αγαπημένους του παίκτες στη Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή του Χάινς:

Για το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στην Ευρώπη: «Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα σε αυτές τις ευκαιρίες. Το όνομά μου συνδέεται συνεχώς με τον Παναθηναϊκό, και ξέρετε πώς πάει αυτό, αλλά αυτά είναι για μένα απλώς φήμες. Τίποτα σοβαρό δεν συνέβη ποτέ από την πλευρά μου. Είμαι απόλυτα ανοιχτός σε οτιδήποτε».

Για τους τρεις αγαπημένους του παίκτες στη Euroleague: «Πάντα στηρίζω τους συμπατριώτες μου, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μου αρέσει να βλέπω τον Μάικ Τζέιμς. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι επίσης ένας παίκτης που είχα προπονήσει στη Σάρλοτ και στο Ορλάντο, μου άρεσε να τον βλέπω στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τον Λορέντζο Μπράουν. Αυτοί είναι παίκτες τους οποίους προσέχω πραγματικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 4αδα All Star που "χτυπάει" ο ΠΑΟ από Euroleague - "Άσο" από τους Χόρνετς και… σουτ-φωτιά με Χολιντέι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags