Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση... δυναμίτης για αντί-Βεζένκοφ - "Χρυσό" συμβόλαιο οι Αγγελόπουλοι - Χτυπούν και elite γκαρντ! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-10 12:30:00

Κίνηση... δυναμίτης για αντί-Βεζένκοφ - "Χρυσό" συμβόλαιο οι Αγγελόπουλοι - Χτυπούν και elite γκαρντ! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Δύο κορυφαία ονόματα Euroleague στα ραντάρ του Ολυμπιακού! Στο Λιμάνι  έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται πιθανό plan b στην περίπτωση που ο Βεζένκοφ γίνει τελικά κάτοικος Αμερικής!

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, μόνο... δεδομένο δεν είναι! Οι Σακραμέντο Κινγκς παρακολουθούν πολύ στενά τον Σάσα, θέλοντας να του... βγάλουν την ερυθρόλευκη φανέλα και να τον πάρουν στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας, τα νέα των Πειραιωτών για τον MVP της Euroleague είναι καλά! Μέσω του «Urbonus» podcast, o γνωστός παρουσιαστής ανέλυσε το πλάνο των Κινγκς για τον διεθνή φόργουορντ, τα οικονομικά δεδομένα, παρουσιάζοντας μια θετική κατάσταση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να επαναπαύονται και για αυτό τον λόγο έχουν ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες για ένα πλάνο που θα αφορά να δοθεί ένα μεγάλο μέρος του ερυθρόλευκου μπάτζετ στη θέση του Βεζένκοφ, για να προσπαθήσουν να καλυφθεί όσο λιγότερο επώδυνα γίνεται η συγκεκριμένη απώλεια. Κάτι που όμως δεν πρόκειται να γίνει στο... 100%, μιας και ο Σάσα έχει και ελληνικό διαβατήριο. Και ο μόνος που έχει διαβατήριο και είναι elite παίκτης είναι ο Μήτογλου, του οποίου η επιστροφή στα παρκέ παραμένει άγνωστη.

Σε αυτή τη λογική, ενός παίκτη υψηλής κλάσης, στον Ολυμπιακό έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γούιλ Κλάιμπερν, ο οποίος ήταν πολύ καλός και βοήθησε την Εφές για να αποκλείσει την Φενέρ από τη συνέχεια του τουρκικού πρωταθλήματος, κάνοντας μεγάλες εμφανίσεις. Την Παρασκευή στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς είχε 9 πόντους με 3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ!

Παρόλα αυτά, τα υψηλά συμβόλαια που έχει αυτός, ο Λάρκιν και ο Μίσιτς, καθιστούν αδύνατη την παραμονή και των τριών στην επόμενη ημέρα των Τούρκων που προβλέπει να έχουν ένα πιο κοντρολαρισμένο μπάτζετ, ειδικά μετά από τις υπερβάσεις που είχαν γίνει και ο Κλάιμπερν είναι το πρώτο φαβορί για να την... πληρώσει, ειδκά αφού έχει αποφασιστεί η παραμονή του Μπομπουά στο ρόστερ, με ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο! Όπως καταλαβαίνετε ο Κλάιμπερν θα ήταν η τέλεια απάντηση των Αγγελόπουλων στη φυγή Βεζένκοφ, αφού για πολλούς είναι ο κορυφαίος παίκτης της Λίγκας σε σταθερότητα την τελευταία 5ετία!

Στο στόχαστρο και ο Χίγκινς

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση στην περιφέρεια για χάρη του Κόρι Χίγκινς, ο οποίος φαντάζει απίθανο να μείνει στην Μπαρτσελόνα τη νέα χρονιά, μιας και έχει βγάλει αρκετούς τραυματισμούς την τελευταία διετία .Αυτό σημαίνει πως έχει πέσει αισθητά η αξία του και πως σίγουρα πλέον δεν είναι παίκτης των 2 εκατ. ευρώ, οπότε θα είχε ενδιαφέρον εάν θα έκανε κίνηση ο Μπαρτζώκας για να αποκτήσει ένα... υπερόπλο στο ρόστερ του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόσχεση Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Πρώην Ολυμπιακού και κλοπή κορυφαίου παίκτη από Μπαρτσελόνα! 

.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags