Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπόσχεση Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Πρώην Ολυμπιακού και κλοπή κορυφαίου παίκτη από Μπαρτσελόνα!
Μπάσκετ
| 2023-06-09 23:28:00

Υπόσχεση Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Πρώην Ολυμπιακού και κλοπή κορυφαίου παίκτη από Μπαρτσελόνα!

του Pick n' Scroll

Έρχεται με κούπα και μεγάλη μεταγραφή ο Τούρκος! Το μεγάλο μπάτζετ που έχουν οι Πράσινοι, η 4αδα που θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ και η μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στους Πειραιώτες

Παναθηναϊκός: Η Εφές προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας την Φενέρ με 87-78 και κάνοντας το 3-1. Πλέον θα διεκδικήσει την κούπα με αντίπαλο ή την Τουρκ Τέλεκομ ή την Καρσίγιακα. Στο μπάσκετ πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Εργκίν Αταμάν θα έρθει στην Αθήνα να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, έχοντας ένα ακόμη τουρκικό πρωτάθλημα στις αποσκευές του.

Δεν θα φέρει μαζί του, όμως, ούτε τον Μπομπουά, ούτε τον Μπράιαντ. Ο πρώτος έχει ανανεώσει ήδη με την Εφές, ο δεύτερος, που ήταν εντυπωσιακός πριν από λίγο κόντρα στην Φενέρ, είναι κι αυτός κοντά στο να ανανεώσει.

Δεν έχει, όμως, κανένα πρόβλημα ο Αταμάν, καθώς ο Γιαννακόπουλος ρίχνει χρήματα στην αγορά και θα βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Με τους πρώτους στόχους, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, να είναι οι Τζέιμς, Πάντερ, Χεζόνια και Λεζόρ.

Οι «πράσινοι» έχουν κι άλλα ονόματα στην ατζέντα τους, καθώς είναι πιθανό κάποιος από τους παραπάνω παίκτες να μην έρθει.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα όνομα, που θα πρέπει να κρατήσει στα υπόψη του ο Παναθηναϊκός (όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr), καθώς ο ομογενής γκαρντ είναι πιθανό να φύγει από την Φενέρ. Παρότι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Σε μία τέτοια περίπτωση, πάντως, είναι απίθανο να μην ασχοληθεί με τον Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός. Η κλάση του είναι δεδομένη, το διαβατήριο του είναι ακόμη πιο ελκυστικό.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα μήπως με την μείωση μπάτζετ, που ακούγεται, μείνει κάποιος παίκτης ελεύθερος μετά τον Μίροτιτς. Σατοράνσκι ή Λαπροβίτολα θα έκαναν μεγάλο κλικ στον εξάστερο αν έμεναν ελεύθεροι, καθώς είναι δύο πολύ έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες. Και είναι σε μία θέση, αυτή του «άσου», όπου δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις στην αγορά.

Ο Παναθηναϊκός αυτό, που θέλει τώρα είναι να κάνει το 2-1 σε βάρος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και να πάει να πάρει ένα πρωτάθλημα, που πριν από λίγο καιρό κανείς δεν το πίστευε. Τώρα, όμως, Σερέλης και παίκτες το πιστεύουν και θα τα δώσουν όλα για να ρίξουν «βόμβα» στα μπασκετικά δρώμενα, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος - Η κίνηση που βάζει… φωτιά στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags