Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καταγγέλλει Μπαρτζώκα ο ΠΑΟ - "Έβρισε οπαδούς και σταφ της ομάδας" - Τον κρατούσαν οι συνεργάτες του!
Μπάσκετ
| 2023-06-09 00:42:00

Καταγγέλλει Μπαρτζώκα ο ΠΑΟ - "Έβρισε οπαδούς και σταφ της ομάδας" - Τον κρατούσαν οι συνεργάτες του!

Sportdog Team
Καταγγέλλει Μπαρτζώκα ο ΠΑΟ - "Έβρισε οπαδούς και σταφ της ομάδας" - Τον κρατούσαν οι συνεργάτες του!

"Χαμός" μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, με τους Πράσινους να προχωρούν σε καταγγελίες κατά του τεχνικού του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του.

Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος τελικός της Basket League, που ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί και να ισοφαρίζει τη σειρά σε 1-1.

Οι Ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και για τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα (γιαούρτια και νερά στον πάγκο του Ολυμπιακού), ωστόσο οι Πράσινοι από την πλευρά τους καταγγέλλουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός, κατά την αποχώρησή του από το παρκέ για τα αποδυτήρια ο προπονητής του Ολυμπιακού έβρισε οπαδούς αλλά και μέλη του "πράσινου" σταφ.

"Κουράσατε μ@@@@@να", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας, συμφωνα με πληροφοριες.

Παράλληλα, οι Πράσινοι αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος και τον κρατούσαν οι συνεργάτες του προκειμένου η λογομαχία να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στον Ολυμπιακό:"Όργια στο ΟΑΚΑ, μέρες Βασιλακόπουλου - Έπρεπε να φύγουν οι Αγγελόπουλοι"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags