Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Το τεράστιο πρόβλημα του Ολυμπιακού στους τελικούς - "Αυτοκαλάθι" Μπαρτζώκα - Απογοήτευση με... 2/20!
Μπάσκετ
| 2023-06-09 12:56:00

Το τεράστιο πρόβλημα του Ολυμπιακού στους τελικούς - "Αυτοκαλάθι" Μπαρτζώκα - Απογοήτευση με... 2/20!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το τεράστιο πρόβλημα του Ολυμπιακού στους τελικούς - "Αυτοκαλάθι" Μπαρτζώκα - Απογοήτευση με... 2/20!

Οι δύο παίκτες που προβληματίζουν με την απόδοσή τους. Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να βρουν λύσεις στην περιφέρεια τους, η οποία αγνοείται πανηγυρικά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, δηλαδή στις εγχώριες διοργανώσεις, πριν ξεκινήσει το εντυπωσιακό ερυθρόλευκο σερί. Ο Παναθηναϊκός είναι κι αυτός που το ολοκλήρωσε.

Με τη νίκη που πέτυχαν επί του αιωνίου αντιπάλου στο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι έβαλαν τέλος στο ανεπανάληπτο σερί του Ολυμπιακού, το οποίο κρατούσε από τις 22 Νοεμβρίου 2021. Από τότε, μεσολάβησαν 563 ημέρες χωρίς ήττα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, διάστημα στο οποίο καταγράφηκαν οι 61 διαδοχικές νίκες, με τελευταία εκείνη επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών της Basket League.

Πάντως, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, της ερυθρόλευκης ήττας, θα λέγαμε πως μεγάλο μερίδιο και ρόλο για αυτό, πέρα από την απογοήτευση για το χαμένο final 4, έχει διαδραματίσει το κόψιμο του Κάνααν στην καλύτερη του φάση από την Α1, συνδυαστικά με τις κάκιστες εμφανίσεις των Μακίσικ και Λαρεντζάκη, κάτι που επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να θωρακίζει ακόμη περισσότερο την ρακέτα του, αφού ξέρει ότι δεν μπορεί να ζημιωθεί από τα τρίποντα των δύο ερυθρόλευκων άσων.

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, τα νούμερα των Λαρεντζάκη και Μακίσικ ρίχνουν μερίδιο ευθύνης και στον Μπαρτζώκα που στέρησε από την ομάδα τον Κάνααν. Και ίσως να είναι άδικο αυτό μετά... από τις αλλαγές, ωστόσο δεν γίνεται να παραμεριστούν τα 2/20 σουτ και οι μόλις 6 πόντοι που έχουν προσφέρει οι 2 τους σε 2 τελικούς! Και εάν στο πρώτο ματς ήταν.... οικονομικοί στην αστοχία τους με 0/2 και 0/3 αντίστοιχα σουτ, το βράδυ της Πέμπτης τα έσπασαν στο ΟΑΚΑ και είχαν 2/15 σουτ. Εάν δεν αλλάξει αυτό σύντομα στους τελικούς, τόσο θα μεγαλώνει ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράκουσε τον Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ - Στα όρια του ο κόουτς - Μεγάλο "λάθος" πριν από το τζάμπολ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags