Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες... φωτιά Ζέρβα για Ολυμπιακό - "Φανερά άδειος..." - Αυτά πρέπει να κάνει - Τι ισχύει με Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2023-06-09 13:20:00

Ατάκες... φωτιά Ζέρβα για Ολυμπιακό - "Φανερά άδειος..." - Αυτά πρέπει να κάνει - Τι ισχύει με Βεζένκοφ

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Ζέρβα για Ολυμπιακό - "Φανερά άδειος..." - Αυτά πρέπει να κάνει - Τι ισχύει με Βεζένκοφ

Οι Ερυθρόλευκοι για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσίασαν πολύ άσχημο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα... πονοκέφαλος επικρατεί με την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ολυμπιακός: Την άποψη πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στη συνέχεια των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας  στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Είναι φανερά άδειος ο Ολυμπιακός, έχει πάρει καλό βαθμό στην τακτική ο Παναθηναϊκός. Του έκατσαν και πολλά προβλήματα. Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Γουόκαπ, για να μην μπορέσει να παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν ανταποκρίθηκε ο Λούντζης, ήταν αρνητικοί Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ»

Την ίδια στιγμή ο έμπειρος ρεπόρτερ στάθηκε το γεγονός της απουσίας του Κάνααν  οποίος προτιμήθηκε έναντι του Μπλακ, τον οποίο στερείται ο Γιώργος Μπαρτζώκας λόγω τραυματισμού. «Για να το ήξερε ότι θα συμβεί θα έπρεπε να είχε μία… σφαίρα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ηρεμήσει.

Ξεκάθαρα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να πάρει πράγματα και από άλλους παίκτες», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Ζέρβας, ενώ για τον Βεζένκοφ σημείωσε πως απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της Κυριακής, κάτι που δεν ισχύει με τον Σλούκα που θα αγωνιστεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags