Ο Παναθηναϊκός τρέχει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και  ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσα από τα social media θέση για όλες τις υποθέσεις που... καίνε!

Αρχικά αναφέρθηκε στον Φακούντο Καμπάτσο, που ήταν για πολύ καιρό ο βασικός στόχος της ομάδας, αναφέροντας πως: «Χάλασε του Καμπάτσο λόγω Βετάκη. Τα εμπόδια τη νέα σεζόν θα είναι οι Βετάκης, Τσαρούχα και Κορομηλάς! Πληρώσαμε 50% παραπάνω αντί να τον έχουμε κλείσει από τον Μάρτιο».

Για τον Λαπροβίτολα ξεκαθάρισε ότι: «Έφυγε ο Σάρας, θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα», ενώ τοποθετήθηκε και για το «ναυάγιο» με Πάντερ. «Μας δούλεψε ο μάνατζέρ του γιατί είχαμε μια διαφορά από την εποχή του Σίνγκλετον, μας δούλεψε ο ατζέντης του» τόνισε.

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έστειλε σαφέστατο μήνυμα για την συνέχεια, λέγοντας ότι: «Δεν μασάμε ρε παιδί μου! Κάθε εμπόδιο μας πεισμώνει και μας κάνει να ανεβάζουμε τους στόχους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" ο ΠΑΟ, ρίχνει 6 εκατομμύρια - Κορυφαίο όνομα για... Λαπροβίτολα - Ιδού το νέο ρόστερ