Νέα αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, με τη διαφαινόμενη συμφωνία του με την Παρτίζαν να μην προχωρά, επικαλούμενος απειλές που τον οδήγησαν να μην μετακομίσει στην Σερβία.

Μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, με τον επί σειρά ετών προπονητή των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ντούσκο Βουγιόσεβτις, να μιλά στην στην MaxBet Sport, παραθέτοντας την άποψή του με ειρωνικό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν θα έπραττε κάτι αντίστοιχο και θα κρατούσε τον λόγο του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Τι είπε εκείνος που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα αυτά είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου τότε.

Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός, πιστός άνθρωπος. Βοήθησε με πολλούς τρόπους. Άπλωσε το χέρι του στους ανθρώπους της Παρτιζάν, μάλλον μη γνωρίζοντας τι κατάσταση είναι εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν".

Τα παραπάνω σχόλια, έφεραν την απάντηση του γνωστού ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έγραψε στα social media: "Έχοντας άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΟΚΚ Βελιγραδίου, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω πως κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει και συγκεκριμένα απειλήσει τον Νίκολα Μίροτιτς".