Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κέντρικ Ναν: Βόμβα ΠΑΟ με Ναν! "Τα δίνει όλα ο Γιαννακόπουλος" - Τον θέλουν Ολυμπιακός, Φενέρ και Αρμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-23 01:06:00

Βόμβα ΠΑΟ με Ναν! "Τα δίνει όλα ο Γιαννακόπουλος" - Τον θέλουν Ολυμπιακός, Φενέρ και Αρμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα ΠΑΟ με Ναν! "Τα δίνει όλα ο Γιαννακόπουλος" - Τον θέλουν Ολυμπιακός, Φενέρ και Αρμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη Βεττάκη για τη μεγάλη μεταγραφή που κυνηγούν οι Πράσινοι τις τελευταίες ώρες, με τους Πειραιώτες ωστόσο να παραμένουν στο παιχνίδι για τον ΝΒΑερ...

Κέντρικ Ναν: Είναι πλέον ξεκάθαρη απόφαση στον  Παναθηναϊκό πως για να γυρίσει το... τσιπ και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα θα χρειαστεί να γίνει μεταγραφή παίκτη που όπως έχει εισηγηθεί ο Εργκίν Αταμάν θα είναι σκόρερ, δίνοντας πολλές βοήθειες, και σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό γκαρντ, που εδώ και πολύ καιρό ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενώ ακούστηκε και για την Αρμάνι Μιλάνο.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος σε tweet του ο Έλληνας δημοσιογράφος ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει στον Κέντρικ Ναν ό,τι θέλει ώστε να τον ντύσει στα Πράσινα, αν τελικά δεν βρει το συμβόλαιο που θέλει στο ΝΒΑ, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον ίδιο στο Μαϊάμι να έχει κάνει τις καλύτερες χρονιές του μετρώντας 15.3 πόντους τη σεζόν 2019-20 και 14.6 την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στα δικαστήρια - "Ήττα με 0-3, και αφαίρεση βαθμών φέτος και του χρόνου" - Ιδού ο κανονισμός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags