Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αινιγματικός ο Αταμάν: "Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ! Είμαι χαρούμενος, όχι για το παιχνίδι..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-30 22:30:00

Αινιγματικός ο Αταμάν: "Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ! Είμαι χαρούμενος, όχι για το παιχνίδι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αινιγματικός ο Αταμάν: "Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ! Είμαι χαρούμενος, όχι για το παιχνίδι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και τα συγχαρητήρια που έδωσε στους παίκτες του.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Πράσινοι δεν ήταν καλοί επιθετικά, ωστόσο εστίασε στον τρόπο που πάλεψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν μεγάλο διπλό στην έδρα των Πειραιωτών.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα πολύ φορτισμένο παιχνίδι και υποστήριξε πως είναι χαρούμενος όχι με το ματς, αλλά και με άλλες καταστάσεις, δίχως να εξηγήσει τι εννοεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένα πολύ φορτισμένο ματς. Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ, είχα μία πολύ κακή νύχτα. Τώρα είμαι χαρούμενος όχι με το παιχνίδι, αλλά και με άλλες καταστάσεις. Ήταν περίεργο που χάσαμε στην Euroleague γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Περάσαμε κάποιες άσχημες στιγμές, αλλά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Παρότι επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, όπως και ο Ολυμπιακός, πήραμε τη νίκη».

Για τα τρικ που εφάρμοσε στο ματς: «Δεν είμαι ένα προπονητής που χρησιμοποιώ τακτικές, αλλά χρησιμοποιήσαμε πολλά τρικ με τον Χουάντσο και τον Μήτογλου στο 5 για να είμαστε δυνατοί»

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags