Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Ναν που άρεσε στον Αταμάν εν όψει Βίρτους - Στο ΟΑΚΑ πρώην... κλεισμένος του ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-11-17 12:40:00

Η κίνηση του Ναν που άρεσε στον Αταμάν εν όψει Βίρτους - Στο ΟΑΚΑ πρώην... κλεισμένος του ΠΑΟ!

Sportdog Team

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού στην Euroleague θα… δείξουν που βαδίζει και σημείωσε ότι ο Εργκίν Αταμάν πρέπει και θα "ανοίξει" το rotation σήμερα.

Σαν… exit poll θα λειτουργήσει η σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια, όπως παρατήρησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Τα δύο επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα δείξουν προς τα που πάει. Αν πάρει και τα δύο, θα έχει κάνει την ζωή του πιο εύκολη, με βάση και το ότι θέλει να μπει στην οκτάδα. Σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων, θα χύσει την καρδάρα με το γάλα και μετά θα χρειαστεί να κάνει υπερβάσεις. Θα πρέπει να έχει αρκετούς πρωταγωνιστές σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπως και στο Βερολίνο. Να δούμε και αν ο Ναν θα μπει λίγο περισσότερο στην εξίσωση», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε την Βίρτους πιο ντελικάτη ομάδα από την Ζαλγκίρις αλλά και ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, με τους «πράσινους» να καλούνται να… αναχαιτίσουν τον φορμαρισμένο Σενγκέλια, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα απο τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Επίσης, τόνισε ότι περιμένει να δει αν ο Αταμάν θα ανοίξει το rotation στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα το πράξει, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι ο Ναν έμεινε στο γήπεδο για μια ώρα επιπλέον προπόνησης με τον βοηθό του Αταμάν, δείχνοντας το πόσο επαγγελματίας είναι.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague - Πληρώνουν για να... σπάσουν το συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags