Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου: Συνεχίζει... τρένο η Ρεάλ - Διέλυσε και την Άλμπα στη Μαδρίτη με φοβερό Χεζόνια (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-11-23 23:40:00

Συνεχίζει... τρένο η Ρεάλ - Διέλυσε και την Άλμπα στη Μαδρίτη με φοβερό Χεζόνια (Hls)

Sportdog Team

Με σπασμένα... φρένα συνεχίζει η Βασίλισσα στην Euroleague καθώς χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και με τον Μάριο Χεζόνια να σημειώνει 26 πόντους διέλυσε την γερμανική ομάδα, στη Μαδρίτη, με 99-75 και έκανε το 9/9 στη φετινή διοργάνωση μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου: Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή και ο Χεζόνια με 26 πόντους ο δικός της πρώτος σκόρερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αλμπα Βερολίνου και με τον Χεζόνια να είναι ο πρώτος της σκόρερ και να κλείνει το παιχνίδι με 26 πόντους (και 10/13 σουτ) νίκησε με 99-75. 

Ο Χεζόνια από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του -όπως βέβαια και Ρεάλ- και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε 11 πόντους. Η Ρεάλ έκανε το παιχνίδι της, έπαιζε γρήγορο μπάσκετ, ο Καμπάσο έδωσε 13 ασίστ και ο Ροντρίγκεθ 10. Για τη Ρεάλ ήταν η έκτη νίκη στην έδρα της ενώ η Αλμπα, συνολικά, έχει 1-8.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags