Σοκαριστική εξέλιξη στην Εθνική Ελλάδας με τον Ντίνο Μήτογλου, που μένει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι!

Με τον χειρότερο τρόπο θα ξεκινήσει αύριο (26/8) τις υποχρεώσεις της στην φετινή διοργάνωση η "γαλανόλευκη", αφού μετά τις πολλές απουσίες, έρχεται και αυτή του Μήτογλου την τελευταία στιγμή, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε σε ανύποπτη στιγμή της προπόνησης και διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις το πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός Μουντομπάσκετ.

 

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να αντικαταστήσει στην δωδεκάδα τον Μήτογλου κι έτσι η Εθνική θα πορευτεί με 11 παίκτες, χάνοντας βέβαια το βασικό "4άρι" της, κάτι που σημαίνει ότι το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω με τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Παπανικολάου (ενδεχομένως) και Χατζηδάκη να μοιράζονται τον χρόνο στην εν λόγω θέση.

Ο άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε πολύ άτυχος κι ενώ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει θεραπείες για να είναι όσο γρηγορότερα έτοιμος για τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Έτσι, λοιπόν, η απουσία του Μήτογλου έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Δημήτρη Αγραβάνη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ - Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο - Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!