Facebook Pixel "Παίζει επιθετικό 4-3-3 ο Στέφενς"
| 2013-05-29 08:24:00

"Παίζει επιθετικό 4-3-3 ο Στέφενς"

"Παίζει επιθετικό 4-3-3 ο Στέφενς"

O Βασίλης Πλιάτσικας είχε συνεργαστεί για λίγο με τον Χουμπ Στέφενς στη Σάλκε και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 25χρονος Έλληνας άσος στην εφημερίδα "Sportday" για τον Στέφενς:

"Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με σπουδαίες επιτυχίες στην Ολλανδία και στη Γερμανία. Μάλιστα στη Σάλκε, στην πρώτη του θητεία, έκανε... θαύματα και κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1997-98. Τον έχουν λατρέψει στη Σάλκε, αν και στη δεύτερη θητεία του είχε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και διακόπηκε η συνεργασία των δύο πλευρών".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Στέφενς, ο Πλιάτσικας ανέφερε: "Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι πολύ έμπειρος κι όποια ομάδα αν τον πάρει, θα βοηθήσει αρκετά. Γνωρίζει πάρα πολλά, είναι λάτρης της πειθαρχίας, αλλά και της πολύ καλής τακτικής. Για παράδειγμα, παίζει 4-3-3, με πολύ γρήγορους και καλούς τεχνίτες ακραίους επιθετικούς. Στη Σάλκε, για παράδειγμα, είχε τον Τζέφερσον Φορφάν, έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα, τον οποίο είχε και παλαιότερα στην Αϊντχόφεν. Είναι υπέρμαχος του επιθετικού ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνει από φαβορί και έδρες. Όποιος είδε τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε ήταν ανώτερη κι έβγαζε... μάτια. Έτσι του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του. Να είναι αρκετά επιθετικές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags