Facebook Pixel "Παίκτη" του ΟΣΦΠ ήθελαν για αντι-Φιγκερόα!
| 2014-01-05 12:30:00

"Παίκτη" του ΟΣΦΠ ήθελαν για αντι-Φιγκερόα!

"Παίκτη" του ΟΣΦΠ ήθελαν για αντι-Φιγκερόα!

Απίστευτο! Ποιο όνομα έπεσε στο τραπέζι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Παναθηναϊκού, μετά από την αποχώρηση του Λουτσιάνο; Η απάντηση με ένα κλικ! 

Σύμφωνα με όσα έφτασαν στα αυτιά του σκύλου, ένα από τα ονόματα που εξέτασαν οι Νταμπίζας και Αναστασίου, ήταν κι αυτό του Γιόχαν Ελμάντερ! 

Ο Σουηδός φορ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Νόριτς, από τη Γαλατασαράι και το όνομά του "παίζει" σε κάθε μεταγραφική περίοδο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού! Τόσο που μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ανήκει στους "ερυθρόλευκους" και τον δίνουν δεξιά και αριστερά κάθε χρόνο δανεικό...

Ο 32χρονος φορ, λοιπόν, που και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε το όνομά του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ήταν ένας από τους παίκτες που απασχόλησαν τον Νταμπίζα. Αφενός λόγω του ότι έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και είναι αυτό που λέμε μπαρουτοκαπνισμένος, αφετέρου γιατί είναι Σουηδός, γνωρίζει τον Μπεργκ και οι δύο τους θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εξαιρετικό δίδυμο στην "πράσινη" επίθεση.

Από τη μία, όμως, η φετινή αφλογιστία στο πρωτάθλημα και από την άλλη το υψηλό συμβόλαιό του (λαμβάνει, περίπου, 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο), ανάγκασαν τους "πράσινους" να στραφούν σε άλλες λύσεις. Το φαντάζεστε, όμως: Να ερχόταν, τελικά, στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ο Ελμάντερ, μετά από τόσα χρόνια που "παίζει" το όνομά του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και, τελικά, να φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags