Facebook Pixel Επιμένει στην άνοδο τριών ομάδων η Football League και πάει στο Διαιτητικό
| 2014-01-18 18:57:00

Επιμένει στην άνοδο τριών ομάδων η Football League και πάει στο Διαιτητικό

Επιμένει στην άνοδο τριών ομάδων η Football League και πάει στο Διαιτητικό

Στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί τελικά η Football League, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη στο Δ.Σ. είχε ληφθεί απόφαση να μην παραστεί, προκειμένου να βγει άκυρη η διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι το θέμα των ομάδων που θα προβιβαστούν από το τρέχον πρωτάθλημα της Football League παραμένει σε εκκρεμότητα λόγω αμέλειας της ΕΠΟ και απόφασής της να μην εγκρίνει της προκηρύξεις και να παραπέμψει το θέμα στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα συζητήθηκαν στο σημερινό Δ.Σ. (18/01) στα γραφεία της Μικρής Λίγκας και την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. οι ομάδες συμφώνησαν η Football League να παραστεί στο διαιτητικό και να εμμείνει στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος , με την οποία θα προβιβαστούν στη SUPER LEAGUE τρεις (3) ομάδες.

Η Παναχαϊκή αποχώρησε πριν από το τέλος της διαδικασίας και μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας διαφώνησε και είπε ότι αν το θέμα πάει στο διαιτητικό, η Παναχαϊκή θα προσφύγει για να μην νομιμοποιηθεί η απόφαση.

Το θέμα θα συζητηθεί στις 21/01 και οι ομάδες της Football League έχουν δικαίωμα να κάνουν πρόσθετες παρεμβάσεις.

H ανακοίνωση της Football League αναφέρει:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ , αποφάσισε ότι εμμένει στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος , με την οποία θα προβιβαστούν στη SUPER LEAGUE τρεις (3) ομάδες, και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags