Facebook Pixel Η γυναίκα του παίκτη χάλασε τη μεταγραφάρα!
| 2014-08-17 22:20:00

Η γυναίκα του παίκτη χάλασε τη μεταγραφάρα!

Η γυναίκα του παίκτη χάλασε τη μεταγραφάρα!

Ποιος πρώην ερυθρόλευκος άσος άλλαξε απόφαση την τελευταία στιγμή και δεν υπέγραψε το συμβόλαιο (όπως είχε συμφωνήσει) επειδή δεν ήθελε η σύζυγος. Διαβάστε με ένα κλικ.

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πάρα πολλές είναι οι φορές που κλεισμένες μεταγραφές έχουν... τιναχθεί στον αέρα, επειδή την τελευταία στιγμή «τσίνησε» η γυναίκα ή η σύντροφος του ποδοσφαιριστή. Το έχουμε δει το συγκεκριμένο σενάριο τόσο στην Ελλάδα (κυρίως με παίκτες που έρχονται στην χώρα μας) όσο και στο εξωτερικό, όπου επιβεβαιώνεται πως οι γυναίκες είναι αυτές που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις σε κάθε σπίτι.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με μία από τις σπουδαίες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στην Σούπερ Λιγκ, η οποία όμως τελικά δεν θα γίνει ποτέ, καθώς μία... γυναίκα είχε διαφορετική άποψη.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, όταν όλοι έγραφαν για την σίγουρη μετακίνηση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο, ο sportdog σας «έριξε την βόμβα», πως ο «Κάνιο» θα πάει στην Βέροια. Ο πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ μας, πήγε μάλιστα στην επαρχιακή πόλη με σκοπό να τελειώσει τη μεταγραφή, όμως η γυναίκα του είχε αντίθετη άποψη.

Η κυρία Ιμπαγάσα δεν... ψήθηκε καθόλου με την Επαρχία, δεν της άρεσε η Βέροια και ξεκαθάρισε στον «Κάνιο» πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την Αθήνα για να πάει να μείνει εκεί, έστω και για έναν χρόνο. Έτσι λοιπόν, ο πρώην «Μάγος» άλλαξε απόφαση, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Συλλόγου και πλέον ψάχνει για άλλη ομάδα.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως ούτε και ο Ιμπαγάσα ξετρελάθηκε με όσα είδε στην Βέροια, εντός και εκτός ομάδας...

Σούπερ θεματάκι: Αυτή η κορμάρα είναι 42 χρονών! (ΦΩΤΟ)



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags