Facebook Pixel «Ντρέπομαι και για εσάς κύριε Αλαφούζο!»
| 2014-11-24 18:27:00

«Ντρέπομαι και για εσάς κύριε Αλαφούζο!»

«Ντρέπομαι και για εσάς κύριε Αλαφούζο!»

Ιδού η απάντηση – επίθεση από τον Δημήτρη Μπάκο προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει τον Γιώργο Μποροβήλο. Διαβάστε όλα όσα είπε!

Μεγάλη ένταση υπήρξε μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Μπάκου, πριν από την ψηφοφορία για την εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου ως νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ.

Οι τόνοι ανέβηκαν μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του με την υποψηφιότητα του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω τον Μποροβήλο, γιατί είναι υπόδικος»! (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Ο Δημήτρης Μπάκος αμέσως μετά ζήτησε το λόγο και ξεκίνησε την... επίθεση: «Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο!

Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας! Καταλάβετέ το επιτέλους! Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι! Μόνοι μας! Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν! Καταλάβατε;»


Αμέσως μετά την εκλογή του Μποροβήλου ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης απευθύνθηκε ξανά στον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας: «Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι»!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Πανικός! Πασίγνωστη τραγουδίστρια "έδειξε" ρώγα και όχι μόνο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags