Facebook Pixel "Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου"!
| 2014-12-09 23:46:00

"Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου"!

"Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου"!

Ο Εμίρ Μπαϊράμι, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν έξαλλος με την ερμηνεία των δηλώσεων του για το "Καραϊσκάκη"...

Οι δηλώσεις του Εμίρ Μπαϊράμι σχετικά με το «φανταστικό Καραϊσκάκη» προκάλεσαν αίσθηση, έκπληξη και στην συνέχεια την οργή των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός, πάντως, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ... έβραζε με την ερμηνεία που έδωσαν οι συμπατριώτες του. Ο διεθνής εξτρέμ έλεγε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο γήπεδο από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, αλλά δεν έχω πάει ούτε ως μέλος αποστολής».

Παράλληλα, το περιοχόμενο του κειμένου άλλαξε. Χαρακτηριστικά, πλέον, αναφέρεται ως απάντηση στην ερώτηση για τις διαφορές Ελλήνων και Σουηδών:

«Επικρατεί τρελή ατμόσφαιρα, είναι κάτι πραγματικά σπέσιαλ, που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν μόνο για την ομάδα τους, μισούν παράλληλα και λίγο τον αντίπαλο επίσης. Αλλά κυρίως υποστηρίζουν την ομάδα τους με όλη τους την καρδιά. Είναι απίστευτο, φανταστικό. Ένα επίπεδο υποστήριξης που δεν έχω βιώσει ξανά. Είναι πολύ, πολύ κουλ».

Από κει και πέρα, μέσα στο βίντεο του γίνεται η ερώτηση «τι κάνει τόσο σπουδαίο τον Ολυμπιακό;» και ο Μπαϊράμι απαντάει: «Δεν μπορώ να μιλήσω πάρα πολύ για το τι κάνει αυτή την ομάδα καλή, σέβομαι το δικό μου κλαμπ και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». Ενώ ξανά σε άλλο σημείο του, αναφέρει: «Αν και είχα πολύ καλούς οπαδούς στην Τβέντε, εδώ είναι διαφορετικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags