Facebook Pixel «Στολίδι για την Ξάνθη ο Λουτσέσκου!»
| 2015-04-30 20:41:00

«Στολίδι για την Ξάνθη ο Λουτσέσκου!»

«Στολίδι για την Ξάνθη ο Λουτσέσκου!»

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για την επιτυχία της Ξάνθης να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι μεγάλη τιμή για όλη την πόλη. Πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Ο Ηρακλής είναι ποιοτική ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς και σημασία έχει ότι βρεθήκαμε στον τελικό.

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και περιμένουμε ακόμα πιο πολλούς στο ΟΑΚΑ».

Για ότι θα βρει απέναντί του την πρώην ομάδα του: «Δεν υπάρχουν συναισθηματσμοί, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό που κατέκτησα τίτλους, τώρα όμως είμαι στην Ξάνθη και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το πως εξελίσσεται η χρονιά: «Όταν ξεκινάς τη χρονιά για να σωθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται και καταφέρνεις να φτάσεις σε τελικό Κυπέλλου και να βρίσκεσαι πολύ κοντά για την είσοδο στα πλέι οφ, η χρονιά θεωρείται ικανοποιητική. Ούτε εμείς, αλλά ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλός μας δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο».

Για τον Λουτσέκου: «Είναι στολίδι για την Ξάνθη, είμαι τυχερός που συνεργάζομαι μαζί του, έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν φοβάται κανέναν».

Και κατέληξε: «Είναι φυσιολογικό ότι η ομάδα θα έκανε κάποια στιγμή κοιλιά, έτυχε να γίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, όμως εμείς κοιτάμε αυτά που έχουν απομείνει και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags