Facebook Pixel Τα πήρε στο κρανίο ο Ρατς!
| 2015-07-29 11:45:00

Τα πήρε στο κρανίο ο Ρατς!

Τα πήρε στο κρανίο ο Ρατς!

Άγριο κράξιμο του Ρουμάνου σε ΠΑΟΚ.

Έξω φρενών ο Ράζβαν Ρατς με τον ΠΑΟΚ και την απόφαση του Τούντορ και των υπεύθυνων να μην τον συμπεριλάβουν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

"Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Ξέρω ότι υπάρχει συμφωνία ακόμη δύο ετών και θα τη σεβαστώ. Δεν μου πρότειναν κάποιον τρόπο για τη λύση της συνεργασίας μας. Το Σάββατο με έστειλαν στη δεύτερη ομάδα. Αν μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο, θα φύγω. Δε θα ζητήσω αποζημίωση. Αν όχι, θα είναι κατανοητό και σεβαστό. Αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ θα πρέπει να πληρώσουν", ήταν τα πρώτα λόγια του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή στην ιστοσελίδα sportnews.roο, για να συνεχίσει: 

"Είπαν ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε για τεχνικούς λόγους. Δεν το κατάλαβα. Ο Ιγκόρ Τουντόρ μου είπε την περασμένη Τρίτη ότι υπολογίζει σε μένα, αλλά το Σάββατο η κατάσταση άλλαξε. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχω αναστατώσει κανέναν, δεν συγκρούστηκα με κανέναν". 

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για τους πραγματικούς λόγους που πιστεύει ότι έλαβαν την απόφαση αυτή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είπε...

"Θα ήταν καλύτερο για μένα το 3-5-2, γιατί είμαι ένας αμυντικός μέσος ο οποίος ανεβαίνει ψηλά. Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι ίσως λόγω της κρίσης στην Ελλάδα δεν μπορούν να πληρώσουν τον μισθό μου. Και πάλι, όμως, δεν μπορώ να παραιτηθώ από το σύνολο του συμβολαίου μου. Γι΄ αυτούς δεν έχει σημασία ότι είμαι ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας και ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παίκτες της περασμένης σεζόν. Δε με σεβάστηκαν", υποστήριξε και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του... 

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πρώτα θέλω να λύσω τα προβλήματα μου εδώ". 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags