Facebook Pixel Εκτός οι... γνωστοί και ο Κίτσιου
| 2015-08-02 21:19:00

Εκτός οι... γνωστοί και ο Κίτσιου

Εκτός οι... γνωστοί και ο Κίτσιου

Διπλή προπόνηση και λόγω ζέστης με τις όχι και καλύτερες δυνατές συνθήκες, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Τούντορ να έχει αρκετούς απόντες

Ο Στέλιος Κίτσιου για παράδειγμα, που για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως άλλωστε έκαναν και οι Αθανασιάδης, Χαρίσης και Πόζογλου. Με δεδομένο ότι έχουν ήδη γίνει εκκαθαρίσεις, αλλά με ειδική άδεια απουσίαζε και ο Λούκας, για να είναι πιο εύρυθμη η προπόνηση της ομάδας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα και οι νεαροί Παπαδόπουλος και Πολύζος.

Στο πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο είχε την τιμητική του. Ανέλαβε την ομάδα με πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και λίγα σπριντ στο τελείωμα. Δύσκολα πράγματα και στο απογευματινό πρόγραμμα, καθώς έγιναν κυρίως καθίσματα τακτικής με έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά και στην εναλλαγή του επιθετικού πρέσινγκ και στην άμυνα με βάθος.

Από αύριο οι ρυθμοί αλλάζουν, ενόψει και του δεύτερου αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 7μ.μ. στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags