Facebook Pixel Αποκάλυψη Δημάτου για τον νέο φορ της ΑΕΚ!
| 2015-08-27 12:32:00

Αποκάλυψη Δημάτου για τον νέο φορ της ΑΕΚ!

Αποκάλυψη Δημάτου για τον νέο φορ της ΑΕΚ!

Τι αποκάλυψε ο διευθ. επικοινωνίας της ΠΑΕ για τον σέντερ φορ που θέλει η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημάτου στον SportFM, δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, παρότι δεν μένουν πολλές ημέρες ακόμα για μεταγραφή!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

-την απόκτηση επιθετικού: «Και μόνο το γεγονός ότι γράφονται τόσα πολλά ονόματα, σημαίνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ένας ξεκάθαρος στόχος. Κάποια ονόματα που γράφονται είναι μέσα σε αυτά που εξετάζονται. Η ΑΕΚ έχει χρονικό περιθώριο να κινηθεί. Μετά τη μεταγραφή του Μπουονανότε υπάρχει ηρεμία στο τι ακόμη θα κάνουμε και αν θα κάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο τρέξιμο για μεταγραφή τελευταίας στιγμής και ούτε καν ακόμη τελική απόφαση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι εφικτή η περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΚ σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει η ομάδα παίκτη απλώς για να καλυφθεί αριθμητικά».

-το αν θα αποκτηθεί αμυντικός: «Όχι, δεν νομίζω. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στις μεταγραφές όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο».

-το οικονομικό «ταβάνι» στις μεταγραφές της ΑΕΚ: «Έχει γίνει πολλή κουβέντα για το ‘ταβάνι’ στις μεταγραφές της φετινής ΑΕΚ και σας έχω πει ότι η ομάδα δεν θα ξεφεύγει, όχι μόνο φέτος αλλά και γενικότερα, πέρα από τις δυνατότητες που έχει. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ υστερεί πάρα πολύ σε έσοδα σε σχέση όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αφορά μόνο στα έσοδα από την Ευρώπη, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά. Από εκεί και πέρα, το ‘ταβάνι’ το καθορίζει ο στόχος στον οποίο μπορεί να καταλήξεις και για τον οποίο ενδεχομένως να κριθεί ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση ή να κριθεί να μη γίνει υπέρβαση. Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά ο κύριος Μπάγεβιτς, ο κύριος Μιλοβάνοβιτς και ο κύριος Δέλλας, με τον οποίο θα έχουν συνεργασία τη σημερινή μέρα».

-την καθυστέρηση στην έκδοση δελτίου στον Ντίντακ: «Δεν υπάρχει θέμα με τη μεταγραφή του. Ανήκε στη Μίλαν, εμπλέκεται η Εϊμπάρ και έχει προκύψει ένα μπλέξιμο με την ιταλική και την ισπανική ομοσπονδία για να πάρει το χαρτί και να αποκτήσει δικαίωμα να παίξει στην ΑΕΚ. Είναι περισσότερο γραφειοκρατικό θέμα, αλλά έχουμε κάνει ως ΠΑΕ τις απαραίτητες ενέργειες και μπορεί ακόμη και μέσα στη μέρα να λυθεί το ζήτημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags