Facebook Pixel Αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν τον βλέπουν ούτε οι… φυλακισμένοι
| 2015-09-14 00:26:00

Αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν τον βλέπουν ούτε οι… φυλακισμένοι

Αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν τον βλέπουν ούτε οι… φυλακισμένοι

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το τριφύλλι που πρέπει να εξηγήσει που και πως δούλεψε (;) στη διακοπή και για την απόλυτη κυριαρχία του Ουζουνίδη επί του Αναστασίου.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Δεν ξέρω ποιος έχει μείνει μέσα από τα «στημένα» αλλά φαντάζομαι ότι ακόμη και οι φυλακισμένοι θα αλλάζουν κανάλι. Απελπισία. Κι επειδή απέναντι τους οι πράσινοι δεν είχαν κάνα μεγαθήριο τύπου… Καμπάλα αλλά τον Πανιώνιο που παιζόταν αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, το να χάνεις με κάτω τα χέρια και παίζοντας κάτι σαν ποδόσφαιρο, δεν σου δίνει καμία δικαιολογία.

Πόσω μάλλον δε έπειτα από διακοπή όπου θεωρητικά θα δούλεψες (;) για να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου… Αν είδατε εσείς βελτίωση από τον Παναθηναϊκό να μου το πείτε κι εμένα. Εκτός κι αν οι διπλάσιες τελικές του Πανιωνίου και οι τέσσερις ευκαιρίες (τα σουτ των Καλτσά, Ζέκα και η κεφαλιά του Μπεργκ) σε ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο είναι δείγμα βελτίωσης… Το χειρότερο δε είναι πως οι πράσινοι έκαναν τον Μασούρα να φαντάζει κράμα Ροναλντίνιο-Μέσι και τον Μπακασέτα… Μπέκαμ! Απλά με τη λήξη του ματς, δεν ήξερες αν ο Μασούρας εξέθεσε περισσότερο τον Μαρινάκη απ’ότι ο Ουζουνίδης τον Αναστασίου. Γιατί, να με συμπαθάς Γιάννη, αλλά όταν σου κλειδώνει τον Μπεργκ, σε χτυπάει στις αδυναμίες, σε νικάει και όλα αυτά με σαφώς χειρότερο υλικό από το δικό σου, δεν μιλάμε απλά για κυριαρχία αλλά για κάτι περισσότερο.

Άσε που έπειτα από τρεις αγωνιστικές Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έχουν τους ίδιους βαθμούς… Αλλά ξέχασα… Στο τέλος κάνουν ταμείο. Κατά τ’ άλλα μας φταίει αν το σύνθημα «Πάρτε το πρωτάθλημα» ήταν «και φύγετε από εδώ» ή «ή φύγετε από εδώ»...

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags