Facebook Pixel Πρώην πράσινος χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό!
| 2015-12-14 17:53:00

Πρώην πράσινος χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό!

Πρώην πράσινος χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό!

Βλέπει σίγουρη την πρόκριση του κόντρα στην Άντερλεχτ, ειδικά αν βρεθεί σε καλή μέρα...

Ο Στέργος Μαρίνος γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους Έλληνες την Άντερλεχτ, μιας και την παρακολουθεί αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα Βελγίου με τη φανέλα της Σαρλερουά.

Ο άλλοτε δεξιός μπακ-χαφ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου έδωσε τα φώτα του μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 κι έχρισε τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για την πρόκριση, τονίζοντας τα ατού αλλά και τις αδυναμίες των Βέλγων.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ο Ολυμπιακός αν βρεθεί σε μια καλή μέρα, όπως για παράδειγμα έκανε κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, δεν νομίζω πως πρέπει να φοβάται την Άντερλεχτ. Θεωρώ πως έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τους αντιπάλους του, που βασίζονται κυρίως σε νέους παίκτες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

-τη βασική αδυναμία της Άντερλεχτ: «Η Άντερλεχτ όταν προσπαθεί να επιτεθεί αφήνει χώρους. Έχει πολλούς παίκτες που προσπαθούν να συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι και αυτό τους κάνει ευάλωτους στην άμυνα».

-το ανερχόμενο αστέρι της ομάδας, Τίλεμανς: «Ο Τίλεμανς παίζει εδώ και τρία χρόνια στην Άντερλεχτ, τα δύο τελευταία είναι βασικός κι αναντικατάστατος και νομίζω στα επόμενα χρόνια θα παίζει σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

-τους άλλους παίκτες που ξεχωρίζει από την Άντερλεχτ: «Ο Ντεφούρ είναι ένας παίκτης με αρκετή εμπειρία και πολύ καλό σουτ. Η Άντερλεχτ έχει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή με γρήγορους παίκτες, που είναι πολύ καλή στην κόντρα. Ο Οκάκα είναι πολύ δυνατός, παίζει σαν στήριγμα, κρατά καλά την μπάλα και μπορεί να παίξει με πλάτη, να γυρίσει και να σουτάρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags