Facebook Pixel Απίστευτη μεταγραφή στόπερ από Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟ
| 2016-01-20 11:15:00

Απίστευτη μεταγραφή στόπερ από Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟ

Απίστευτη μεταγραφή στόπερ από Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟ

Δεν είναι μόνο ότι θέλουν αντι-Σάντσεθ από το ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας μάλιστα και αντάλλαγμα («Τριάντα»), αλλά και πως τον παίρνουν από την πλέον ...απαγορευμένη ομάδα!

Μετά την απόκτηση του Εβαντζελίστα, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση ενός στόπερ, προκειμένου να κλείσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για τον Γενάρη και να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Σάντσεθ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι δεν κοιτάνε πλέον την αγορά του εξωτερικού και εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση ενός καλού ξένου κεντρικού αμυντικού από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Χαλιφά Σανκαρέ του Αστέρα Τρίπολης! Οι Πράσινοι φέρονται να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον δυναμικό στόπερ και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προχωρημένες.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος οδεύει προς τους Αρκάδες, οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται για μία περίπτωση που σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Σενεγαλέζο άσο.

Βέβαια, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το πώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Αστέρα για μεταγραφικές υποθέσεις, από τη στιγμή που είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες λόγω... Μποροβήλου.

Η ομάδα της Τρίπολης παραδοσιακά ανήκει στο "ερυθρόλευκο" μπλογκ και το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και... συνεργασίας, απ΄ ότι φαίνεται, αναμένεται να συζητηθεί πολύ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό παρασκήνιο: Να γιατί "σκύλιασε" ο Πλατανιάς!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags