Facebook Pixel Πρόβλημα με Κίτσιου, αγωνία για "Μυστα"
| 2016-02-08 17:24:00

Πρόβλημα με Κίτσιου, αγωνία για "Μυστα"

Πρόβλημα με Κίτσιου, αγωνία για "Μυστα"

Ο Ιγκόρ Τούντορ καλείται να προσεγγίσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση βάσει όσων ποδοσφαιριστών θα έχει στη διάθεση του, με τα προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμού να είναι πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ταλαιπωρούμενος από στομαχικές διαταραχές και προτιμήθηκε να μείνει στο σπίτι για να αναρρώσει και να είναι σε θέση να προπονηθεί αύριο.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος έχασε το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο πέλμα από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με μπάλα και ανάλογα από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του θα φανεί αν ο Τούντορ θα μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει Πανιωνίου.

Από εκεί και πέρα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκο Μελίσσα, ο οποίος είδε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες να υποχωρούν και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, Λέοβατς και Χαρίσης ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθούν και σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Όσον αφορά στους Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγεζ και Κοροβέση συνέχισαν και σήμερα τη θεραπεία τους.

Οι προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη θα είναι καθοριστικές για το αν μπορεί ο Τούντορ να υπολογίζει σε μία επιπλέον λύση για την επίθεση με τον Μυστακίδη, με δεδομένο ότι δε θα προκύψει κάποιο απρόοπτο με τον Κίτσιου ή με άλλον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags